Enkelt avansement for Oppsal – Norsk Topphåndball

Enkelt avansement for Oppsal

Oppsal komfortabelt videre til NMs 4.runde.

Det var stor nivåforskjell mellom 2.divisjonslaget Tveter og Oppsal i kveldens kamp i Skjeberghallen. Oppsal tok da også kommandoen direkte ved å score kampens 5 første mål.

Ved pause stod det 21-9, men hjemmelaget kom noe bedre ut av 2.omgang, mye fordi Oppsals konsentrasjon i forsvarsjobben falt en del. Sluttresultatet forteller likevel at det aldri var fare på ferde; 40-26.

Det er gledelig å notere at rekruttjentene Mille Tveit Porsmyr og Amalie Hedvig Haug benyttet sjansen til å notere seg med 2 mål hver i målprotokollen.

Hanne Andve Foto: Annick Nielsen

Kveldens toppscorer hos Oppsal ble for øvrig Hanne Andve med 8 mål, Dorthe Skjelhaugen hos hjemmelaget ble kampens mestscorende med 9 nettkjenninger, mens Frida Nåmo Rønning fikk prisen som kveldens Oppsaljente.

Frida Nåmo Rønning Foto: Annick Nielsen

Se full kamprapport hos NHF

Spennende trekning av 4.runde skjer torsdag førstkommende. Den neste runden skal spilles onsdag 2.oktober.