En «problemfri time» mot Ros! – Norsk Topphåndball

En «problemfri time» mot Ros!

Bergen var på jakt etter revansj etter tapet mot Viking TIF. Det fikk de og vel så det mot Ros i kveld.

Det var et ord som gikk igjen før kampen mot Ros. Det var selvsagt «revansj». Det fikk også guttene, noe til de så grader. For allerede fra start kunne en se at man ville vinne på vår lille østlandstur.

Bergen skriver dette på sine hjemmesider:

Bergen begynner kampen i 5-1 forsvar med Iben fremst. Det har mer eller mindre blitt et kjennetegn utover høsten for våre gutter. Forsvarsspillet løser vi godt og slipper ikke Ros til de største farlighetene. Tord Vårdal står også godt. Selv når vi kommer i undertall i de første minuttene så beholder vi kontrollen, og etter allerede 15 minutter, så ledet vi stort med stillingen 6-12, og vi så oss aldri tilbake.

Noen som derimot slet med forsvarsspillet sitt i kveld var hjemmelaget. Hvor vi nærmest fikk gjøre som vi ville i angrepsfasen. Vi avsluttet ofte tidlig i ankomst og omsatte sjansene. Ros ypper seg mot slutten av første omgang og får det til å stemme noe mer, men allikevel så går vi til pause med en solid ledelse på stillingen 12-19.

2. omgang begynner som første. Lagene bytter på å score, men kun etter et par minutter spilt, så sier våre gutter takk og farvel. For vår 7 målssledelse kryper oppover mot 10-11-12 mål. Etter hvert så skulle dette gjør at treningsnivået gikk litt ut av lagene. Det blir gjort en del feil og skudd flyr i hytt og pine. Kampen var mer eller mindre avgjort når Bergen ledet 20-30 ved 15 minutter igjen på uret.

Men som i første, så slipper vi nok engang hjemmelaget innpå når det nærmer seg slutt. Der vi lager litt tekniske feil og gjør det vanskelig for oss selv. Det var dog bare for en kort periode, for vi slår godt for oss igjen i sluttsekundene og Jon Salte setter mål nummer 40 for dagen. Det blir også en del av sluttresultatet mot Ros. Vi vinner nemlig 29-40 og får en problemfri time på østlandet tidlig søndag kveld.