En æra er over – Einar Veierød har pakket trenerbagen for siste gang (inntil videre) – Norsk Topphåndball
Ingen flere jubelbilder med Einar Veierød på Sandefjord-benken. Nå har han gitt klubben beskjed om at nok er nok. Foto: Sandefjord Håndball

En æra er over – Einar Veierød har pakket trenerbagen for siste gang (inntil videre)

Han ble kastet inn i trenergjerningen da STIF spilte i Postenligaen sesongen 2011-2012. Siden har Einar Veierød, bortsett fra et fire måneder langt opphold i 2017, vært engasjert med Sandefjords herrelag i håndball. Nå er det slutt, i hvert fall inntil videre. Tidligere debbe uken varslet han klubbledelsen og har informerte spillerne om at nok er nok. Det blir ingen Einar Veierød å se på Sandefjord-benken neste sesong.

– Det føles rart, men jeg kjenner også på en slags lettelse. Jeg hadde en avtale med klubben om at jeg kunne trekke meg om det ikke ble REMA1000-liga neste sesong. Det blir det jo ikke, og da trur jeg både anledningen og tidspunktet for endring er riktig. Egentlig for både meg selv og klubben, sier Einar Veierød.

Navnet hans har vært synonymt med Sandefjord Håndball i nesten 12 år. Han har vært hovedtrener i ti av de sesongene, assistenttrener i én og så bidro han med videoanalyser i den sesongen han trengtes mer hjemme enn i Jotunhallen.

Det betyr at mesteparten av dagens Sandefjord Håndball ikke kjenner klubben uten en Einar Veierød.

– Selvsagt er det vemodig akkurat nå, men så er jeg som nevnt samtidig lettet over at jeg klarte å levere den oppsigelsen. Men jeg må jo si at jeg er uendelig takknemlig for hvordan klubben og alle spillerne har behandlet meg gjennom disse årene, sier han.

«Hva nå da Einar?», vil sikkert mange spørre seg etter hvert som nyheten blir kjent. Med han selv er sikker på at det skal gå greit uten håndballen.

– Nå blir i hvert fall ikke mandagshumøret lenger styrt av helgas resultat! Og jeg er motivert for å tenke litt mer på egen form og kropp og ha mer tid til alle de tingene som har måttet vike på grunn av treninger, kampforberedelser og kamper, sier Einar Veierød.

Så får vi se da, hvor lenge han blir stående på utsiden. Det er jo rart med det… 🙂

Uansett, TUSEN TAKK Einar Veierød fra alle oss i Sandefjord for den du har vært, den du er og hva du har gitt til klubben gjennom disse tolv årene. Du er og vil alltid være en LEGENDE!