Emil Kheri Imsgard: – Kongen av Terningen Arena – Norsk Topphåndball
Elverum 20230301. Elverums målvakt Emil Kheri Imsgard kåret til beste spiller i Champions League kampen i håndball mellom Elverum og THW Kiel fra Tyskland i Terningen Arena på Elverum Foto: Geir Olsen / NTB

Emil Kheri Imsgard: – Kongen av Terningen Arena

Emile Kheri Imsgard spilte en fantastisk kamp og drev superstjernene fra Kiel til vanvidd i onsdagens kamp i Champions League.

Foran en fullsatt terningen Arena viste Elverums sisteskanse seg fra sin aller beste side, og reddet det ene skuddet etter det andre. Han lå en periode på redningsprosent på godt over 50 i første omgang.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og det var kun tre mål som skilte på det meste. Til pause sto det 11-12 på resultattavla.

Med sju minutter igjen var Elverum foran med to mål på 24-22, men Kiel svarte opp og utlignet ledelsen.

Taket løftet seg da Blomgren som var fantstisk god gjennom helekampen, banket inn mål nummer 25 for Elverum, og ledelse 25-24, noen minutter før slutt.

Det ble en nervepirrende avslutning på kampen. Med ett minutt igjen av kampen gikk Kiel opp i ledelsen, men da viste Grøndahl seg frem og svarte med fantastisk scoring like etterpå utlignet han til 26-26.

Imsgard stoppet det siste skuddet fra Kiel rett før slutt, og reddet uavgjort mot verdensstjernene fra Kiel.

– Det er superdigg å avslutte på denne måten. Det har vært en tøffere periode de siste fem matchene, så det var superdigg å klare å gå ut med stil. Det høres veldig bra ut med ett poeng mot Kiel, sier Elverum-målvakt Emil Kheri Imsgard til Viaplay etter kampen.

En fartsfyllt og underholdene kamp av Elverum, og en herlig avslutning på Champions League sesongen for Elverums del.

Vi gratulerer!

Elverum – THW Kiel 26-26 (11-12)
Terningen Arena, Elverum

Banens beste: Emil Kheri Imsgard
Toppscorer Elverum: Tobias Schjølberg Grøndahl – 6 mål
Toppscorer Kiel: Sander Sagosen, Niclas Ekberg, Yannick Fraatz, Rune Dahmke og Mykola Bilyk – 3 mål

Utvisninger: Elverum 3x2min, Kiel 4x2min