Emil Kheri Imsgard storspilte da Elverum slo tilbake mot Kolstad – Norsk Topphåndball

Emil Kheri Imsgard storspilte da Elverum slo tilbake mot Kolstad

Elverum tok en imponerende seier i den andre finalekampen mot Kolstad og utlignet til 1-1 i kamper. Kampen, som ble spilt på Elverums hjemmebane, bød på både spenning og flott håndballunderholdning for publikum.

Det var Kolstad som åpnet sterkest og gikk tidlig opp i en 4-1-ledelse. Men Elverum ga ikke opp så lett og kjempet seg tilbake, og utlignet til 4-4, og derfra tok de gradvis over kampen.

Elverums offensive og defensive spill var imponerende, samtidig som Emil Kheri Imsgard viste seg fra sin beste side og stengte buret bakover.

Mot slutten av første omgang hadde Elverum skaffet seg en firemålsledelse, med stillingen 15-11 til pause. Kolstad var nødt til å finne en løsning for å snu kampen i andre omgang.

Det var nettopp det de gjorde. Kolstad kom sterkt tilbake og knappet innpå ledelsen til Elverum. Fem minutter ut i omgangen var stillingen redusert til 16-15. Håpet om en snuoperasjon var definitivt til stede.

Elverum viste seg å være sterke, og klarte nok en gang å øke ledelsen. Fire minutter før slutt var hjemmelaget oppe i en 29-25-ledelse, og derfra og ut hadde hjemmelaget kontroll på kampen. Sluttresultat 33-27.

Elverums seier i den andre finalekampen mot Kolstad viser at dette vil bli en tett og spennende finaleserie. Begge lagene har vist at de har kvaliteter som kan avgjøre kamper i sin favør. Nå rettes fokuset mot de neste kampene, hvor begge lag vil kjempe hardt for seier.

Det er ingen tvil om at publikum har mye å glede seg til i de neste ukene. Kamp nummer tre spilles onsdag 31. mai kl. 18.15. Denne gangen i Kolstad Arena.