Foto: Elverum

Elverum tar imot Bækkelaget på onsdag!

På onsdag kommer et av sesongens overraskelser til Terningen Arena. Jørgen Laug og hans disipler fra Bækkelaget har til nå tatt 10 poeng på sine ni første kamper. Laget har til tross for at de byttet ut store deler av stallen denne sesongen, slått blant annet ØIF Arendal på bortebane.

Spillere som forsvant etter forrige sesong er blant annet legenden Emil Midtbø Sundal, den gode bakspilleren Trym Johnsen. I tillegg var Aksel Strupstad en meget god linjespiller, som gikk til Arendal.

Selv om stjerner har forsvunnet, så har BSK klart å erstatte disse på en imponerende måte. Sondre Solheim ble hentet fra Charlottenlund, og den unge bakspilleren har vært god for BSK fra sin høyre bakspillerposisjon. LM02 landslagsspilleren har tatt store steg det siste året. På venstrekanten har BSK hentet inn Leander Seime, en kantspiller som har et veldig stort potensial, men som ikek leverte sin beste sesong i Bergen forrige sesong. Seime er på sitt beste en meget god spiller i Eliteserien.

Christoffer Langerhuus og Jens Ploustrup er to danske spillere som har vært veldig viktig til nå. Ploustrup var skuffende i Bergen i fjor, men har i år spilt seg opp til tredjeplass på toppscorerlisten i serien. Venstrebacken har kanskje vært den aller beste spilleren til BSK til nå i sesongen. Mikkel Hansens look a like, Langerhuus har spilt godt på linjen, noe som gjør at savnet etter Strupstad ikke er nevneverdig. To signeringer som Laug traff virkelig godt med før denne sesongen.

Så må man også nevne Peter Dahl Christensen. Playmakeren har vært meget god for BSK til nå i årets sesong. Den tidligere Fold-spilleren tar steg for steg hver sesong, og har utviklet seg til å bli en av laget aller viktigste spillere. Det er altså en meget solid gjeng som tar turen til Terningen Arena på onsdag klokken 18:30

Elverum er inne i en god periode der de har vunnet tre kamper på rad. I forrige oppgjør mot Sandnes ble det to nye poeng i en kamp der spillmotor Tobias Grøndahl fikk hvile. For at guttene skal henge på toppslagene er man nødt til å vinne kampen mot BSK på onsdag, og på hjemmebane er to poeng det eneste som teller. BSK blir en tøff nøtt å knekke for de hvitkledde, og de er nødt til å være på topp om det skal være mulig å ta to poeng. Spillerstallen er skadefri, og vi håper at du kommer til hallen for å se på en veldig god håndballkamp.

Kampstart kl. 18:30 på onsdag, og du kan se den på TV2 Play.