Elverum seiret i 2 av 3 i Danmark!

Elverum har de siste dagene oppholdt seg i Danmark hvor de har lagt ned hardt arbeid i jakten på den perfekte formen inn mot seriestarten 3.september!

Det har vært teambuilding, fysiske økter og moro, i tillegg til 3 treningskamper mot danske topplag!

Bjerringbro-Silkeborg

Fredag møtte Elverumsgutta Thomas Solstad og Bjerringbro-Silkeborg, det endte til slutt med en knepen 28-27 seier over Elverums tidligere kaptein og Co. Elverum ledet også 14-11 til pause.

Sindre Heldal ble toppscorer med 5 mål, fulgt av Endre langaas med 4. Thomas Solstad satte for ordens skyld 5 av 5! Emil og Simon sto en god kamp begge to, med en redningsprosent på henholdsvis 38% og 35%.

Skjern

Lørdag sto Skjern og Simen Holand Pettersen for tur. Elverun ledet 14-13 til pause, men så dro Skjern til og vant til slutt komfortabelt 30-25. Stig-Tore Moen Nilsen herjet tidvis med 7 mål på 8 skudd og ble Elverums toppscorer, Sindre Heldal scoret 5.

Team Tvis Holstebro

Tirsdag var det tid for den siste kampen i Danmark for denne gang, da Team Tvis Holstebro var motstander. Elverum lå under med 3 til pause, og fikk en tung start på 2.omgang, før Elverum giret opp ig tok seg sterkt inn i kampen igjen. Til slutt ender det 29-27 til Elverum!

Sindre Heldal banket inn 6 mål og ble Elverums toppscorer, fulgt av Thorkelsson, Blomgren, Borzas og Langaas med 3 mål hver. Simon Mizera spilte en meget god kamp med 16 redninger og 39%-redninger.

Alt i alt en god rekke kamper i Danmark mot god motstand. Strategiene og systemene begynner å sitte for Elverum i det vi er under 2 uker unna sesongstarten.

Neste og siste treningskamp før sesongstarten er lørdag 27.august i Terningen Arena! Elverum tar imot Bækkelaget til kamp kl 17:00!