Ellevill avslutning på Champions League: – Det viser at kulturen i laget og gruppa blir sterkere og sterkere – Norsk Topphåndball
En god avslutning på Champions League. F.v. Moa Fredriksson, Tina Abdulla, Mia Zschocke, Eli Marie Raasok og Guro Nestaker

Ellevill avslutning på Champions League: – Det viser at kulturen i laget og gruppa blir sterkere og sterkere

(Odense – Storhamar 30-30) Storhamar avsluttet like godt debutsesongen i Champions League med uavgjort mot Danmarks for øyeblikket beste lag.

Etter åttemålstap hjemme sist helg, lå det ikke i veldig godt til rette for at Storhamar skulle ta seg videre i Champions League.
Men det var et Storhamar-lag uten noen form for respekt for det danske topplaget som entret banen i Sydbank Arena og leverte en fantastisk førsteomgang
og ledet 16-13 ved pause.

En god avslutning på Champions League. F.v. Moa Fredriksson, Tina Abdulla, Mia Zschocke, Eli Marie Raasok og Guro Nestaker

Også andreomgangen var solid. Lagene fulgte hverandre tett gjennom de siste 30 minuttene. Spillerne sprudlet. Sekunder før slutt utliknet Anniken Obaidli til 30-30. Dette var en mektig prestasjon av hele laget.

– Vi hadde en målsetting om å ta oss videre fra gruppespillet og ta et skalp fra en av de store lagene.
Odense er et topplag og for tiden nummer en i den danske ligaen. At spillerne responderer sånn på kampplanen og viser en sånn styrke, er noe av det jeg er mest fornøyd med, sier Kenneth Gabrielsen etter kampen.

Det var et helt annet Storhamar-lag som entret banen i Sydbank Arena enn de som spilte hjemme i Boligpartner Arena forrige helg. Det var gule og blå jenter uten noen form for respekt for oransjtrøyene:

– Vi står fram som et helt annet lag enn på hjemmebane – og det er viktig med gode prestasjoner i dette selskapet her, med tanke på mulig Champions League neste år også. Det viser at kulturen i laget og gruppa blir sterkere og sterkere, sier Gabrielsen.

FORNØYDE: Mange fornøyde tilreisende fans koste seg på tribunen.