Det er helg og gutta spiller fire Rema1000-liga kamper

Fold-St.Hallvard – ØIF Arendal 29.februar kl 18:00 i Rykkinhallen A

Skuddårskampen er behørig omtalt både hos Fold-St.Hallvard, ØIF Arendal og hos Norsk Topphåndball.

«Ikke siden 2012 har det blitt spilt en toppkamp i norsk herreserie på denne datoen» – Fold.St-Hallvard

Det som imidlertid ikke kan sies for ofte er at kampen går lørdag 29.februar kl 18:00 i Rykkinhallen A og at du får kjøpt billetter her. Skulle du av en eller annen grunn ikke komme deg i hallen får du sett kampen via Direktesport.no

Runar Sandefjord – FyllingenBergen 01.mars kl 17:00 i Runarhallen A

Et hjemmelag på desperat poengjakt med tanke på å holde seg over direkte nedrykk tar imot et bortelag som akkurat har klart å spille seg inn i sluttspill-diskusjonen.

Som oppladning til kampen har Runar Sandefjord gjordt en histore vurdering av Fyllingsdalen, FyllingenBergen og Bergen.

Kampen går altså i Runarhallen A kl 17:00 og billettene finner du her . Er du i Bergen (eller på en helt annen kant av landet) og vil se kampen finner du den via Direktesport.no

Nærbø – Follo HK 01.mars kl 17:00 i Nye Loen Nærbø

Nærbø ligger godt plassert midt på tabellen mens Follo HK er på poengjakt for å komme seg opp på kvalifiseringsplassen.

Nærbø har kun tatt ett poeng etter mesterskapspausen mens fasiten for Follo er ett tap, en seier og to uavgjorte kamper i samme periode.

Billetter til kampen kjøper du her eller du kan se den via Direktsport.no

Drammen – Haslum HK 01.mars kl 18:00 i Drammenshallen

Drammen jakter sølvmedaljen mens Haslum jager plasser opp på tabellen.

Her kan du se hva Drammen sier om søndagens kamp mot et lag som de har slitt mot denne sesongen. Både i ligaspill og NM-spill.

Billettene til kampen finner du her og i tillegg kan du se kampen via Direktsport.no