-Det er alltid tøffe, fysiske og artige oppgjør mot Fredrikstad – Norsk Topphåndball
Foto: Romerike Ravens

-Det er alltid tøffe, fysiske og artige oppgjør mot Fredrikstad

Maja Muri brenner for at Ravens skal utvikle seg sportslig. Lillestrømjenta har siden barns ben løpt rundt i Skedsmohallen. Som senior fikk hun et par fine år med eliteseriespill i Fredrikstad, før hun returnerte til hjembyen og starten på Ravens-prosjektet.

Muri gleder seg til onsdagens oppgjør mot Fredrikstad i Skedsmohallen.

-Det er alltid tøffe, fysiske og artige oppgjør mot Fredrikstad. Jeg forventer at vi møter opp til kamp med skikkelig guts, tæl og innsats. For å ta poeng skal vi være gode i forsvar og vise at vi våger fremover i angrep.

Etter noen gode kamper mot dansk ligamotstand tidlig i august, har det kladdet litt i prestasjonene for Ravens. Laget har jobbet hardt for å finne tilbake formen.

NM-kampen mot Nit-Hak var en god gjennomkjøring, men vi må flere hakk opp når vi møter Fredrikstad. Vi har blitt bedre på å finne hverandre og på å sette hverandre opp i situasjoner som vi ønsker. Det gjenstår å se om vi klarer å vise det i kampsituasjon i Rema 1000-ligaen. Jeg gleder meg til ny kamp på hjemmebane og håper flere tar turen for å se bedre håndball enn hva vi viste første seriekamp, avslutter Muri

Laget fra plankebyen har virkelig etablert seg i Rema 1000-ligaen. Fredrikstad har kapret sluttspillplass fem år på rad. Lista legges ikke lavere i følge Fredrikstad Ballklubbs hovedtrener Elias Mar Halldorsson uttalelser til topphandball.no før seriestarten. Laget åpnet sesongen med seier mot Tertnes. Deretter ble det knepent tap mot Molde på bortebane. I sin tredje ligakamp, ble de på samme måte som Ravens feid av banen i møte med Storhamar.