Det er 01.mai og det er play-off – Norsk Topphåndball

Det er 01.mai og det er play-off

Larvik – Aker Topphåndball i Jotron Arena kl 16:00

Det ble spennende i Bergen mellom Tertnes og Larvik torsdag kveld. Fem minutter før full tid ledet Larvik med to mål, men med fem sekunder igjen å spille var situasjonen snudd. For da gikk Tertnes opp til 23-22 og de fleste trodde vel kampen var avgjort. Men den gang ei, Larvik rakk å gå i angrep og å spille seg til en straffe og dermed ble det poengdeling i Bergen.

Så Larvik tar imot Aker søndag ettermiddag med tre poeng på bok og et godt steg nærmere REMA 1000 spill også neste år.

Aker fikk med seg inn ett poeng i play-off og med det i minnet at sist de var i Jotron Arena tok de med seg begge poengene hjem til Oslo. Men de husker sikkert også da Larvik var på besøk i Ullern Flerbrukshall og fikk med seg to viktige poeng hjem derifra.

Men uansett hvem som vinner så er kampen best i hallen. Og du finner billettene i Larvik sine systemer. Men passer ikke det, og du har riktig abonnement så sendes kampen i sin helhet på Direktesport.no, eller så kan du bli oppdatert via handball.no/live.

Levanger – Gjerpen HK Skien i Levangerhallen kl 15:30

Etter at Levanger tapte for Haslum på torsdag ser det vanskelig ut med tanke på kvalifiseringsspill for REMA 1000-ligaen. Det ble en ekstremt tett kamp der lagene målmessig fulgte hverandre nesten «sekund for sekund». Scoret den ene så scoret den andre nesten umiddelbart etterpå. Haslum ledet med ett mål til pause, før de spilte seg til en litt større luke litt uti andre omgang. Men det var før Levanger kom tilbake og hentet (nesten) inn hele ledelsen og kampen endte i 21-20 seier til Haslum.

Gjerpen fikk med seg to poeng inn i play-off og møter et Levanger som til nå står uten poeng, i tillegg har Levanger til gode å slå Gjerpen denne sesongen. Men kampen skal spilles og billettene finner du i Levanger sine systemer. Med et Amedia-abonnement ser du kampen på Direktesport.no og med en grei internett-tilgang blir du oppdatert via handball.no/live.