De «tjuv-startet» Rema 1000-ligaen – Norsk Topphåndball

De «tjuv-startet» Rema 1000-ligaen

ØIF Arendal Elite – Halden Topphåndball (16-12) 35-31

Og der var «vi» i gang med Rema 1000-ligaen 2020/21. Det var koronagodkjent avstand på tribunene men likvel med masse liv, spesielt da det hele startet med hjemmescoring allerede i første angrep.

Rema 1000-ligaens første gule kort gikk til Halden etter 2,41 spilte minutter. Samme lag fikk også ligaens første to-minutter, det var Hannes Nyström etter drøye åtte minutter. Halden fortsatte å vere «først» i årets liga, nå med å legge time-out kortet etter godt ni minutters spill.

Men Halden var ikke noe dårligere enn hjemmelaget i åpningsminuttene når det var snakk om antall scoringer (2-2 etter fire minutter). Før en til tider strålende Kristijan Jurisic hos ØIF Arendal en periode stengte buret. På det meste ledet ØIF Arendal med 6 mål, før Halden hentet seg noe inn mot slutten av omgangen. De gikk fra 8-3 etter omtrent 10 minutter til pauseresultatet 16-12.

Andre omgang startet med to kjappe Halden scoringer og redusering til 16-14. Utover i omgangen fikk vi sett både strafferedning og såkalte 100% redninger, vi fikk sett lekre mål og klasse-pasninger og vi har fått sett mindre heldige pasninger og utvisninger. Fordelt på begge lag

ØIF Arendal beholdt imidlertid ledelsen og var på det meste oppe i en seks måls ledelse. På nytt slo Halden tilbake og med knappe fem minutter igjen av kampen var gjestene kun to bak, 30-28. Men nok en gang forsvarte hjemmelaget seg godt og gjestene kom ikke nærmere enn to mål.

Selv om det endte med 35-31 og hjemmeseier gav Halden hjemmelaget kamp til døren i sesongens første Rema 1000-liga kamp.