Dansk dynamitt i Terningen Arena – Norsk Topphåndball

Dansk dynamitt i Terningen Arena

Bækkelagets to danske spillere Lagerhuus og Dolberg sto for 16 av Bækkelagets mål da Oslolaget reiste hjem med to poeng fra Terningen Arena. Dermed ligger de nå på en delt tredje plass på tabellen.

Lagerhuus ble toppscorer med 10 mål og Dolberg scorte seks, i tillegg hadde sistnevnte 7 assist.

Bækkelagets målvakt Simen Westby Johansen var høyt og lavt, og endte med en redningsprosent på 38.

Elverum gikk ut i 100 og allerede etter 7 minutter måtte Jørgen Laug ta Time-out. Da lå bortelagetunder 5-1.

De gulkledde responderte umiddelbart og etter 18 min ledet de 9-10. Derfra fulgte lagene hverandre tett ut omgangen. Pauseresultat: 18-19

Danske Dolberg setter andre omgangs første mål etter et flott underarmskudd, og sender gjestene opp i en 2 måls ledelse.  Resten av omgangen var BSK det ledende laget og det ender med seier til Bækkelaget 34-38.