Dansk bakspiller klar for Halden Topphåndball – Norsk Topphåndball

Dansk bakspiller klar for Halden Topphåndball

Halden har måtte erstatte begge sine midtbacker etter denne sesongen. Jonas Jensen gikk til svenske AMO i februar og Truls Grøtta går til sitt første utenlandseventyr når han trekker på seg drakta til HK Malmø neste sesong. Jakten på nye spillere som kan forsterke er alltid en pågående prosess i Halden Topphåndball. De er nå glade for å kunne presentere den andre nye spilleren for kommende sesong etter Benjamin Holm ble presentert som ny høyre back. 

En av forsterkningene er danske Mikkel Madsen som kommer i fra den danske eliteserieklubben HC Midtjylland, denne signeringen er de veldig fornøyd med og er sikre på at de har funnet en god erstatter for de som reiser, og vil få en spiller som passer godt inn i spillergruppen og klubben. De får inn en erfaren bakspiller som har vært viktig for Midtjylland med både opprykk og spill i den danske eliteserien i tillegg har vært proffspiller i Sveits. 

I Mikkel kommer en etablert spiller på 28 år som er en god lagsspiller som har det lille ekstra i sitt angrepsspill både til å være farlig på mål selv, men han er i tillegg til å være en spiller som er god på å gjøre de andre rundt seg gode.

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller, og hva vil du tilføre Halden?

«Jeg vil beskrive mig selv som en playmaker, der gerne vil bidrage til holdet bedste både ved at sætte mine holdkammerater i scene men samtidig være farlig mod mål. Jeg håber jeg tilføre Halden lederskab på banen og via min spilforståelse og kompetencer på banen bidrage til succes i nærste sæson hvor jeg håper at både klubben og jeg selv kan lægge yderlige lag på vores spil. Jeg glæder mig meget til å komme til klubben og ser allerede nu frem til at sæsonen starter.»