Celine Solstad – dobbeltseier mot Byåsen og seier over Storhamar smakte godt! – Norsk Topphåndball
Foto: Bjørn Erik Nesse

Celine Solstad – dobbeltseier mot Byåsen og seier over Storhamar smakte godt!

Hvor mange sesonger har du spilt for klubben?  
1 sesong for aldersbestemt og 6 sesonger for A-laget.  

Når og hvorfor startet du med håndball? 
Jeg startet med håndball da jeg var 6 år for Øygard IL. Laget bestod av jentene fra klassen der min mor var trener. At alle jentene i klassen var med og at min mor var med å starte laget var hovedgrunnene for at jeg startet med håndball  

Hva er sesongens største høydepunkt for deg?  
Det er vanskelig å velge ett høydepunkt. Dobbeltseirene mot Byåsen og seier mot Storhamar var høstens høydepunkt, mens 4 seire på rad i de siste seriekampene var vårens høydepunkt!   

Hvordan opprettholder du formen gjennom den perioden vi er inne i nå?        
Det er lenge til håndballen starter opp igjen, så den første uken fikk vi styre treningene litt som vi ville. Nå har vi satt opp en periodeplan som består av intervaller, fjellturer, mobilitetsøkter og styrke. Jeg er veldig heldig som har styrkerom hjemme og klarer dermed å trene styrke med vekter.

Hva er den mest kreative måten du har trent på nå som du ikke har tilgang til hall?   
Ettersom vi har eget styrkerom, har jeg stort sett trent de vanlige øvelsene mine.

Men, jeg og søstrene mine har også tørket støv av den gamle playstation-en med tilhørende dansematte! Da får vi trent litt koordinasjon og fotarbeid som en bonus. Jeg har også kjøpt meg flere tennisballer og øver med både 3 og 4 baller. Jeg har også laget meg en slynge med noen turnringer vi hadde liggende i boden fra vi var yngre.

Hva gjør du ellers om dagen – når du ikke trener?
Jeg er student og dette semesteret har jeg to fag som jeg jobber med hjemmefra. I det ene faget er jeg i praksis hos bedriften Greensight og har hjemmekontor 2 dager i uken. Jeg prøver å holde kontakt med venner via sosiale medier og ved å gå på turer ute. Jeg har for eksempel lastet ned Sims igjen og har spilt med venninner over Skype. Mengde skole gjennom uken varierer og jeg blir veldig rastløs når jeg ikke har noe å gjøre. Jeg har laget meg en liste over ting jeg skal teste i perioden fremover, for eksempel strikking eller sying!

Ser du serier på TV? Hvis Ja, hva ser du på nå, og har du noen gode tips til andre der ute?
Jeg ser veldig mye Netflix og har sett veldig mange serier og filmer derfra. Jeg har sett ferdig seriene jeg har fulgt med på i det siste og er på jakt etter nye. Jeg har nettopp sett ferdig Avkledd på NRK med Jenny Skavlan og How to get Away with murder. Nå har jeg såvidt begynt på Ozark.

En av favorittseriene mine er American Horror Story og kan anbefales om du liker litt spenning! Andre serier jeg har sett og vil anbefale er The Sinner, Quicksand, You, The I-land, White Collar, Sex Education, Prison Break og Scream. Alle disse seriene finnes på Netflix.

Hvis man ikke har sett Friends eller Modern Family er dette også serier man kan se om og om igjen uten å bli lei.

Hva er din Guilty Pleasure?
Animasjonsfilmer og Mozell.