Camilla Herrem imponerer – ble toppscorer og kåret til Solas beste spiller da de sikret seier mot Fana – Norsk Topphåndball

Sola var mer eller mindre i ledelsen hele kampen onsdag kveld, og kunne til slutt juble for 28-25 seier, og kan med det avgjøre kvartfinale-runden med seier borte i Fana Arena på søndag.

Etter bare fem minutter fikk publikum se Camilla Herrem i full fart på venstre kant og score to flotte mål på 20 sekunder. Hjemmelaget opparbeidet seg en ledelse på tre mål i den første halvdelen av første omgang.

Fana har tidligere vist at de aldri gir opp, og etter seks minutter lå gjestene bare ett mål bak. Solstad fra Fana scoret like etter og utlignet, noe som resulterte i at det sto likt på tavla med 10-10. Et godt avsluttende press fra Sola sikret dem ledelsen 13-10 da lagene gikk i garderoben.

En god sluttspurt sikret Sola ledelse 13-10 når lagene gikk i garderoben.

Det var Fana som startet andre omgangen best, og kneppet inn på ledelsen med to mål de første minuttene. Igjen fikk Sola fart på eget spill, sto godt defensivt og både Rinka Duijndam og Amalie Frøland vartet opp med gode redninger på straffe.

10 minutter etter pausen scoret Lene Kristiansen Tveiten sikkert fra syv meteren, og hjemmelaget fikk en ledelse på fem mål med 18 – 13. Denne ledelsen klarte ikke gjestene å ta igjen, og Sola vant til slutt 28-25.

Camilla var tilbake for fullt, ble kampens toppscorer og ble kåret til Solas beste.

Nå har Sola muligheten til å gå videre til semifinale om de vinner bortekampen mot Fana på søndag.
Den spilles klokken 18:00, og vises på TV2 Play.