Byåsen topp to i Norge – Norsk Topphåndball

Byåsen topp to i Norge

Etter 12 kamper I Rema 1000 ligaen er det kun Vipers som ligger foran Byåsen på tabellen. Jobben som er gjort av dagens trener team og spillerstall er det bare å ta av seg hatten for. De står samlet og jobber seg gjennom utfordring etter utfordring samtidig som det sakte , men sikkert dukker opp nye profiler som tar ansvar både på trening og i kamper.

De har grunn til å smile etter en meget godt start på siste halvdel av sesongen.

Anna Kallestad , Annick lipman og Julie Bøe Jakobsen er de tre som akkurat nå utmerker seg mest . Samtidig er det en del grovarbeidere som gjør en meget viktig jobb både fremover og bakover på banen. Caroline Aar holder praten og folk på tå hev hvert sekund hun er på banen. Skaper straffe kast som Teo setter i mål. Marie Hansen , Astrid Holstad gjør mye bra forsvarsarbeid . Byåsen er et kollektiv i utvikling. De gjør jobben sammen og drar med seg alle på veien. Uten gode treninger med hele gruppa hadde heller aldri resultatene kommet på banen. Det føles som om Byåsen er på sporet av å gjenreise kultur tuftet på hardt arbeid, stå samlet og alltid være sulten på det lille ekstra.

«Hun sikret årets første borteseier, skriver Adressa»

https://www.adressa.no/100Sport/ballsport/Hun-sikret-arets-forste-Byasen-seier–Jeg-vet-ikke-helt-hva-som-skjedde-285161b.html

Flott å lese tabellen .

Det som kan være med å dytte denne gjengen enda et hakk nærmere er publikum.Nå har Byåsen satt seg selv i en slik posisjon at de kan være med hele veien inn. Da trenger de deg på tribunen. Første mulighet er hjemmekampen mot Aker den 15.Januar kl. 18 00. De slo Molde i går og holder fast på femteplassen. Sammen dere kan Byåsen nå virkelig befeste sin posisjon i toppen av Rema 1000 ligaen.