Byåsen: – En verdig avslutning på seriespillet – Norsk Topphåndball

Byåsen: – En verdig avslutning på seriespillet

Det var en egen stemning i hallen denne siste kvelden i vårt seriespill. Nå skulle virkelig jentene vise hva som bodde i dem, Aker skulle få føle på skikkelig trøndersk motstand.

Dette skriver Byåsen på sinehjemmesider:
Vi snakket litt med trener Kari Grimsbø før kampstart der hun avslørte en ganske streng og tøff kampplan. Det skulle i hovedsak stenges igjen i forsvar og målvaktsduellen skulle vinnes. Etter starten å dømme var vi allerede godt i gang med å oppfylle disse kravene.

Da vi passerte 14 minutter hadde Helle nok en redning som hun selv sendte rett i det åpne målet til Aker, stillingen var da 10-4. Knappe minuttet senere satte Ida Marie inn nok en fulltreffer, slik fortsatte vi med godt og raskt angrepsspill og et stødig forsvar.

Pauseresultatet var 20-9.

Andre omgang startet nok en gang litt halvveis, det virker ikke som vi er helt påskrudd etter hvilen. Jentene klarte ikke å gå ut på banen og ta kampen igjen fra start. Den første delen taper vi 6-9, men så kommer maskineriet i gang igjen.

Vi setter ballen i nettet til Aker og forsvaret blir mye bedre. Vi kommer tilbake på vinnersporet, den gode flyten er tilbake. Vi vinner kampen meget komfortabelt, spenningen var vel egentlig aldri til stede. Byåsen var denne kvelden virkelig overlegne.

Sluttresultatet ble 35-26.

Motstanderen i kvartfinalen ble offentliggjort straks etter kampslutt, og vi må dra nok en tur til de rosakledde på det blide sørland.

Vi spiller mot Vipers i Aquarama tirsdag 18. april klokken 18.30.

BB Byåsen: Janne Eklo

Toppscorer Byåsen: Mathilde Arnstad 5+2

BB Aker: Mari Myrland

Toppscorer Aker: Freja Christensen 4+4