Mye står på spill for flere lag! – Norsk Topphåndball
Foto: Annick Nielsen

Mye står på spill for flere lag!

I denne runden er faktisk alle lag ute på banen, og det samtidig. Det gjenstår 4 runder før serien avsluttes, og det er fortsatt mye som står på spill for flere lag. Det står jevnt om hvilke lag som får topp 4 i det vi skal gå inn i sluttspillet, og det heller ikke avgjort hvilke 8 lag som spiller i sluttspillet.

Det blir som vanlig spennende om poengene. Vi har opplevd overraskelser mange ganger i år og skal heller ikke se bort i fra at det også kan skje denne runden.

18:00 Fredrikstad – Fana, Kongsten Idrettshall (kjøp billetter her)
Fredrikstad ligger to plasser over Fana med tre poeng mer. En seier til Fana i denne kampen gir Fana muligheten til å ta tilbake åttende plassen fra Oppsal, etter at Oppsal slo Sola med et mål forrige runde.

«Her gjelder det for Fana å smelle til i de siste fire kampene. Onsdagens kamp mot Fredrikstad er ikke blitt mindre spennende i ferden mot mulig sluttspillplass». Fana Håndball

18:00 Oppsal – Follo, Oppsal Arena (kjøp billetter her)
Det blir nabooppgjør og nøkkelmatch når Oppsal og Follo braker sammen. Dette kommer til å bli en intens intens kamp om særdeles viktige poeng for begge lag. Verken Oppsal eller Follo er trygge på spill i REMA 1000-ligaen neste sesong. Follo ligger nest nederst på tabellen, mens Oppsal ligger på åttendeplass. Resultatet i onsdagens kamp kan vise seg å bli svært avgjørende for lagenes skjebne når serien gjøres endelig opp i midten av mars.

18:00 Sola – Molde, Åsenhallen A (kjøp billetter her)
Som så mange ganger denne sesongen er det nok en viktig kamp som står foran jentene fra Sola. Det er fullt fokus på å få flest mulig poeng med seg på de siste kampene – slik at de også neste sesong spiller i REMA 1000 ligaen. Moldelaget befinner seg før kampen på en femteplass, og Sola tapte knepent med 3 mål i sesongens første oppgjør.

18:00 Aker – Tertnes, Nordstrand Arena (kjøp billetter her)
Aker tar i mot Tertnes i Nordstrand Arena. Selv om det er Oslo-klubbens første sesong i eliteserien, var det likevel visse forventninger til at laget skulle kunne prestere på øverste nivå, noe de også har gjort. Selv om det har svingt endel i prestasjonene, er Aker nå på 6. plass på tilsynelatende trygg avstand til nedrykksstriden, mens Tertnes igjen er oppe på 4. plass etter seieren mot Fredrikstad.

18:00 Byåsen – Vipers, Trondheim Spektrum B (kjøp billetter i Byåsen appen)
Vipers kommer til Trondheim med en skadeliste som ingen andre klubber i Norge hadde tålt. Likevel så tar de seier etter seier i Rema1000 Ligaen, men sliter mer i Champions Leauge. Anført av trønder kvartett Marte Tomac, Silje Waade, Malin Aune og Andrea Austmo Pedersen kjørte de over Molde på hjemmebane i siste runde. Dette er kampen da Byåsen Håndball Elite sine spillere kan slippe skuldre ned og se hvor langt laget har kommet i utviklingen av eget lag.

18:00 Storhamar – Gjerpen, Boligpartner Arena (kjøp billetter her)
Storhamar som ligger på sølvplass på tabellen tar i mot Gjerpen, som etter forrige runde nå ligger på 12 plass med 6 poeng. Follo ligger kun et poeng foran, og Sola som ligger på kvalikplass er 3 poeng foran. Storhamar har to poengs forsprang på Byåsen som ligger på en 3 plass med 28. poeng.

Kampene ser du live i hall, eller på www.direktesport.no