Bronsemedaljen i boks for tredje sesong på rad – Norsk Topphåndball

Bronsemedaljen i boks for tredje sesong på rad

Et revansjesugent Storhamar var siste hinder i den siste kampen i REMA 1000 ligaen denne sesongen. I starten av kampen var gjestene skikkelig på, og fikk tidlig en ledelse. Men ett bronse-jagende Sola spilte seg inn i kampen, og Storhamar måtte igjen se seg slått når kampen ble blåst.

Storhamar hadde føringen i de første 15 minuttene av første omgang, men når det var spilt 16 minutter hadde Sola snudd kampen og var i ledelsen. Nå klarte hjemmelaget å dra litt i fra, og var oppe i en fire måls ledelse ti minutter før pause.

Det var stor jubel i Åsenhallen når Camilla Herrem entret banen, kun tre uker etter at Noah kom til verden! En imponerende prestasjon, og stor stas å ha henne tilbake i troppen.

De siste ti minuttene før halvspilt var Storhamar med mer i kampen, men når lagene gikk til pause var det fortsatt Sola som lå ett mål foran 16-15.

Andre omgang startet jevnt, og publikum så to lag som fulgte hverandre tett. Sola klarte igjen å skaffe seg en liten luke, men når det var spilt i underkant av 17 minutter sto det igjen likt 25-25. Resultatene i de andre oppgjørene Vipers-Molde og Larvik-Fana gikk vår vei, men vi hadde ett stort ønske om å få ordne bronsemedaljen selv.

I kampens siste minutter var det Sola som klart hadde initiativet, og beholdt ledelsen. Nå var det klart at Sola for tredje sesong på rad sikret seg bronsemedalje, og til nå denne sesongen kun har avgitt et poeng mot Storhamar. Kampen endte 34-31, og det var tydelig på laget at dette betydde mye for troppen.

Med det er fasiten før sluttspill at vi har til nå hatt vår beste sesong, med bronse i serien, NM sølv og kvartfinale i Europaligaen!