Blonz:- Strålende at han har signert – Norsk Topphåndball
REUNION: Alexander Blonz (71) og Emil Kheri Imsgard (12). FOTO: Elverum Håndball.

Blonz:- Strålende at han har signert

Håndballyndlingen Alexander Blonz har fått godt med spilletid i MOL-Pick Szeged denne sesongen. Kantspilleren er godt fornøyd med åpningen i den ungarske ligaen, men er enda mer fornøyd med å få en tidligere lagkamerat over til Ungarn.

MOL-Pick Szeged har vunnet alle sine fem kamper i K&H Liga denne sesongen. Storklubben slåss stadig vekk mot Telekom Veszprem om serietittelen, og har fått akkurat den starten de har ønsket.

Den tidligere Elverum-spilleren Alexander Blonz har også startet godt for laget som vant den ungarske ligaen i både 2020, og 2021.

– Sesongstarten har vært fin med tanke på hvordan jeg har spilt. Jeg skulle dog ønsket at vi hevdet oss mer i Champions-League kampene enn vi har gjort. Men vi er klare over at vi er i en knalltøff gruppe, sier Blonz.

Ungutten sikter til den svake åpningen Szeged har fått i Gruppe B i Champions League. Der står ungarerne med fire strake tap, mot henholdsvis THW Kiel, Barca, Nantes og Aalborg.

På disse fire kampene, står Blonz kun med 3 scoringer.

-Sikker på at han vil levere

På tross av dårlige tider i Champions League, fikk Blonz en god nyhet for kun noen dager siden. MOL-Pick Szeged har hentet Elverums målvakt, Emil Kheri Imsgard. Elverum-profilen går til storklubben fra og med juli 2023.

Blonz og Imsgard var lagkamerater i Elverum fra 2019, til Blonz signerte for MOL-Pick i 2021.

– Det er strålende at Emil har signert for Pick Szeged. Jeg tror dette er en bra plass å komme, sier Blonz.

Landslagspilleren legger til:

-Jeg er sikker på at han kommer til å fortsette å levere varene her, slik han har gjort i Elverum.