Blir herrenes play-off avgjordt i kveld? – Norsk Topphåndball

Blir herrenes play-off avgjordt i kveld?

Fjellhammer – Kristiansand Topphåndball i Lørenskoghallen kl 17:00

Etter en nervepirrende avslutning var det Kristiansand som stakk av med seieren i bortekampen mot Haslum. Det var en kamp som svingte veldig, men stort sett så var Kristiansand en liten sko foran. Men en del feil og to-minuttere gjorde at Haslum stadig kom nærmer og i siste spilleminutt utlignet de til 31-31. Kristiansand rakk akkurat å bli fult lag før kampen ble blåst av, men viktigst av alt (sett fra Kristiansand sin side) var nok vinnermålet som kom under halvminuttet før full tid.

Fjellhammer gikk inn i play-off rundene med ett poeng mer enn Kristiansand, men før det andre møtet mellom de to ligger de poenget bak. Fjellhammer ble slått, om ikke på målstreken så var det ikke langt ifra, av Haslum i oppgjøret mellom de to for en liten uke siden.

Første kamp mellom Fjellhammer og Kristiansand endte med poengdeling, blir det en like tett og spennende kamp i kveld? Ta turen til Lørenskoghallen, billettene finner du her, og kampen starter kl 17:00. Direktesport.no er som alltid tilstede og sender «live» til deg som ikke har anledning til å sitte på tribunen (men har abonnement) og i tillegg oppdaterer handball.no/live fortløpende det som skjer.

Follo HK – TIF Viking i Stil Arena kl 17:00

Her har «alle slått alle», for TIF Viking har slått Follo, som har slått Viking som har slått TIF Viking. Det er bakteppet for søndagens kamp mellom Follo og TIF Viking. Og en TIF Vikings trener som sier etter tapet for Viking at «vi gjør som tigrene i naturen etter en tapt kamp, slikker sårene og kommer enda sterkere tilbake i kampen mot Follo 01.mai».

Bortelaget har hatt et ørlite overtak på Follo denne sesongen, for etter tre møter (inkl første play-off kampen) har laget fra Bergen tatt 5 av 6 mulige poeng i møtene med Follo. Men som vi allerede har påpekt, Follo slo Viking som igjen slo TIF Viking. Så her er ingen ting avgjort.

Ikke vent, men kjøp billetter til kampen i Follo sine systemer. Eller du sjekker inn på Direktesport.no (her trenger du som vanlig et abonnement) – men husk samtidig at handball.no/live oppdaterer fortløpende det som skjer i hallen om du er opptatt med andre ting denne dagen.