Blir det tøffe tak i en amputert lørdags runde? – Norsk Topphåndball

Blir det tøffe tak i en amputert lørdags runde?

Kun to av seks kamper spilles lørdag 29. januar grunnet Covid. Følgende kamper er utsatt:
Vipers – Follo HK Damer, Storhamar – Fredrikstad, Aker – Larvik og Molde – Byåsen.

Følg med på de lagenes hjemmesider og sosiale medier for koronarestriksjoner på de ulike arenaene

Fana – Flint Tønsberg i Fana Arena kl 15:00

Fana gikk på en solid smell borte mot Byåsen sist helg. Før tapet i Trondheim hadde de ikke avgitt poeng i REMA 1000-ligaen siden uavgjort oppgjøret mot Larvik i begynnelsen av november. Det rapporteres om et revansjesugent lag, som vil vise at de kan bedre enn det de viste fram mot Byåsen for en liten uke siden.

Samtidig som Fana sleit i Trondheim gikk Flint på et tap for Aker. Før den kampen var det imidlertid Byåsen som måtte se se slått av Flint Tønsberg, for andre gang i sesongen. Med sine syv poeng er Flint jentene kun ett poeng unna kvalik.plassen. De sier på egne sider at  «vi håper at vi tar med oss det gode fra Aker og at vi klarer å bruke det mot Fana.  Hvis vi fokuserer på oss selv så har vi tro på at det blir bra». 

De to lagene har kun to møter i ligasammenhang, og de står så langt med en seier hver. Biletter til kampen finner du i Fana sin app, er du ikke hallen ser du kampen via Direktesport.no (krever abonnement) eller du klikker deg inn på handball.no/live.

Romerike Ravens – Oppsal i Skedsmohallen kl 16:00

Et fremadstormende hjemmelag tar imot et Oppsal i poengnød. Med tre seirer på rappen har Ravens tatt steget over streken og ligger i dag på den siste sluttspillplassen. Nå sist var det Fredrikstad som fikk kjenne på det da Ravens jentene tok med seg begge poengene hjem etter et besøk i Kongstenhallen.

Oppsal sliter. De har flere oppgjør bak seg der det har vært nesten….men så har det altså ikke holdt hele veien inn. Med åtte poeng ligger de på siste kvalifiseringsplassen, og det er kun en seier eller to som skal til for å klatre oppover mot trygg plass.

Sist de to lagene møttes var det Oppsal som gjorde det best, med seier 32-26. Nå er det Oppsal som er på bortebane og med to lag som begge har mye å kjempe anbefaler vi en tur i Skedsmohallen for å se kampen live. Billettene finner du her. Ellers går kampen på Direktesport.no (krever abonnement) og som et tredje alternativ kan du følge kampen på handball.no/live.