Bjørnsen og Barthold klare for finale i Champions League – Norsk Topphåndball
Aalborg's Sebastian Barthold celebrates during the Handball Champions League semifinal in Cologne, Germany, Saturday June 8, 2024. (Marius Becker/dpa via AP)

Bjørnsen og Barthold klare for finale i Champions League

Sebastian Barthold satte inn det avgjørende målet da Aalborg sikret finaleplass i Champions League lørdag

Magdeburgs drøm om å bli det andre laget som beholder tittelen i FINAL4 — etter Barcelona i 2021 og 2022 — ble knust av Aalborg.

I den første omgangen fulgte lagene hverandre tett og til pause sto det uavgjort 11-11.

Bare én gang tok et av lagene en ledelse på mer enn ett mål, og vi måtte vente til de siste to minuttene av kampen for å se det. På slutten kom Niklas Landin tilbake på banen og gjorde tre redninger på rad, Helt på slutten av kampen avgjorde Sebastian Barthold da han satte inn seiersmålet – og Aalborg vant med to mål. Sluttresultat 26-28.

Aalborg er dermed klare for finale mor Barcelona søndag kl. 18.00. Mens Magdeburg og Kiel skal kjempe om tredje plassen etter at Barcelona vant 30-18 over Kiel i den andre semifinalen.

Vi gratulerer Aalborg, Barthold og Bjørnsen med finale!