Bergen: – Avansement i cupen og Tord Vårdal toppscorer! – Norsk Topphåndball

Bergen: – Avansement i cupen og Tord Vårdal toppscorer!

Du leste riktig, i søndagens cupkamp mot Bjørnar ble Bergens målvakt Tord Vårdal toppscorer av Bergens spillere med sine 4 spillemål.

I en fullsatt Bjørnarhall var det duket for en liten håndballfest og hjemmelaget Bjørnar skuffet ikke. Anført av en god Victor Stien i mål og brødrene Garnes framover på banen, var stillingen 8-10 til Bergen etter halvspilt første omgang. Derfra og til pause stengte vår egen Tord Vårdal buret fullstendig og vi gikk til pause med 9-16 ledelse.

Bjørnarguttene brukte hvilen godt og etter en god start på andreomgangen var de fire mål bak og momentet var plutselig snudd i kampen. Videre utover i kampen viste divisjonsforskjellene seg, og vi vinner tilslutt 19-30.

(Hvis vi inkluderer straffer så skal det sies at Miguel Neves endte opp med 6 scoringer, da 4 fra seksmeteren, men i antall spillemål var det Tord Vårdal og Øysten Mostad som toppet listen med 4 scoringer hver.)