Benjamin Berg om Europaligaen: – Det skulle bare mangle! – Norsk Topphåndball
Foto: Elverum Håndball

Benjamin Berg om Europaligaen: – Det skulle bare mangle!

Elverum er klare for EHF European League og skal for 10. år på rad ut i gruppespill mot noen av de beste lagene i Europa. Elverum Media har snakket med noen av spillerne som gleder seg over at ventetiden er over og bekreftelsen er klar! Blant dem er Benjamin Berg!

Elverum er klare for sitt 10. Gruppespill ute i Europa. Hvordan er følelsen i dag?

-Jeg gleder meg masse. Selv om vi spilte ett nivå høyere i fjor i Champions league, er det fortsatt mange veldig gode lag vi skal møte og jeg tror det blir veldig bra både for meg og laget.

Hva betyr det for deg at dere er sikret muligheten til å kjempe mot noen beste i Europa nok en sesong?

-For å være helt ærlig så skulle det bare mangle. Vi var ikke det beste laget i fjor, men nest best skulle vi hvertfall være og ble fortjent.

Det er mange lag som er skal kjempe om pokalen i European League, er det noen du ønsker spesielt å møte og hvorfor?

-Jeg gleder meg spesielt til å møte de tyske lagene. De er sykt gode og har noen av de største stjernene i verden. Jeg kommer nok til å bli litt star strucked, men det har jeg jo nesten blitt litt vandt til etter fjorårarets sesong.

Elverum er seedet i gruppe 2, det må være en god bekreftelse på at det dere har fått til ute i Europa så langt har blitt lagt merke til?

-Ja det syntes jeg. Seedingen bygges jo på fjorårsesongens prestasjon, sånn sett er det rettferdig. Men jeg syntes også det er litt rart at vi kan trekke Flensburg fra seeding 3 og Silkeborg fra seeding 1. Men de som lager seedingen vet jo mer om dette enn meg, så jeg krysser fingrene for en god gruppe og er motivert for å vinne kamper uansett hvem vi møter.

Da er det bare å vente til 21.juli! Da trekkes nemlig gruppene i kommende sesongs EHF EL!