Årets viktigste kamp i Aquarama – Norsk Topphåndball

Årets viktigste kamp i Aquarama

Når DVSC Schaeffler (Debrecen) gjester Aquarama lørdag kveld er det til årets viktigste kamp så langt. Ettmålsseieren i Ungarn forrige helg har gitt de rosa superjentene et fantastisk utgangspunkt for å sikre avansement til kvartfinalen i Champions League, og med en fullsatt arena i ryggen er alle muligheter til stede for å sikre seg et dobbeloppgjør mot Györ.

Bortekampen forrige helg var av det kaotiske slaget. Kampen ble spilt med et ufattelig høyt tempo, og den ungarske fansen skapte en fantastisk ramme rundt en fantastisk håndballkamp. Det bølget frem og tilbake, og opphentingen Vipers-jentene gjorde etter å ha vært fire mål bak et godt stykke uti den andre omgangen var intet mindre enn imponerende.

Vi har jobbet hardt for å bli enda bedre, og vi følte i bortekampen at vi har enda litt å gå på. At vi er enda bedre enn det vi klarte å vise. Vi kommer til å være klare fra første sekund for å vise hva vi er gode for. Det blir viktig at vi fokuserer på oss selv, og at vi gjør jobben vi skal gjøre. Sammen med et fullsatt Aquarama kan vi skape en fantastisk lørdagskveld!

Tomas Hlavaty

Lois Abbingh var den spilleren som virkelig viste seg frem forrige helg. Hennes 13 scoringer var et stort bidrag til å sikre seg ettmålsseieren. I motsatt ende av banen gjorde Katrine Lunde flere viktige redninger på viktige tidspunkt av kampen. Verdt å nevne var også Sunniva Amalie Næs Andersens seks mål på seks forsøk. En flott prestasjon av venstrekanten.

Mina Hesselberg og de andre Vipers-jentene er klare for ny kamp.
Foto: Simen Aas

For bortelaget var det i hovedsak laginnsatsen som var delaktig i at kampen var så jevn. Nina Szabo ble lagets toppscorer med seks fulltreffere på 13 forsøk. Bak henne hadde tre spillere, blant dem den 196cm høye høyrebacken Szimonetta Planeta som periodevis skapte store problemer for Vipers Kristiansand.

Billettene til kampen mot DVSC Schaeffler forsvinner fort, og dersom du har tenkt deg på kamp anbefaler vi at du kjøper billettene dine så fort som mulig. De kjøper du ved å klikke på banneret under.