Alexandra Lundström klar for Follo HK Damer! – Norsk Topphåndball
Foto: Follo HK Damer

Alexandra Lundström klar for Follo HK Damer!

Alex er 26 år og er en fotrapp midtre/venstre bakspiller. De to siste sesongene har hun spilt for Halle-Neustadt i tysk Bundesliga, og hun har også erfaring fra svensk eliteserie. I tillegg har hun flere kamper på aldersbestemte landslag for Sverige. Hun vil utvilsomt bli en verdifull tilvekst til laget vårt.

Trener Thomas Engen er fornøyd med å ha signert Alex for de to kommende sesongene:

Vi er veldig glade for at Alex velger å signere for Follo, og for at troppen for neste sesong nærmer seg komplett! Vi får en spiller med et stort register av ferdigheter både offensivt og defensivt, og vi er sikre på at hun kommer til å gjøre seg godt bemerket i Rema 1000-ligaen. Hun passer godt inn i hvordan vi skal fremstå neste sesong, med sitt høye tempo, duellstyrke og som god lagspiller. Dette er med på å styrke troppen ytterligere, og nå gleder vi oss til å komme i gang med ny sesong!

Alex forteller dette om hvorfor hun valgt Follo som sin neste klubb:

Jeg valgte Follo fordi jeg tror at det kommer til å være et bra steg i min utvikling. Jeg har fått et veldig bra inntrykk av klubben og laget, og tror at jeg kommer til å bidra både på og utenfor banen.

Vi gleder oss til å bli litt bedre kjent med deg. Hvor kommer du fra og hvor har du spilt tidligere?

– Jeg kommer opprinnelig fra Stockholm, men har også spilt og bodd i Gøteborg i flere år. De siste to sesongene har jeg spilt i Tyskland.

Hva gjør du når du ikke spiller håndball?

– Ved siden av håndballen liker jeg å være sammen med mine nære og kjære, reise og spise god mat!

Hvilke styrker har du som spiller og medspiller?

– Jeg tenker at min største styrke er spilleforståelsen min. I tillegg liker jeg å jobbe hardt og jeg har høye krav både til meg selv og sammen med laget, slik at vi skal kunne prestere så godt som mulig.

Og hvilke forventninger har du til den kommende sesongen?

– Individuelt er mine forventninger at jeg kan utvikle meg som spiller i et nytt miljø og med nye lagkamerater og trenere. Som lag håper jeg at vi skal spille god håndball og skape god stemning sammen med supporterne. Og så tror jeg vi kommer til å ha det gøy på veien mot målene våre!

Har du en hilsen til Follo-supporterne?

– Jeg gleder meg veldig til sesongen og til å møte dere! Det skal bli veldig gøy å spille i STIL arena, der jeg har hørt at det er god stemning!

Les hva Østlandets Blad skriver om signeringen her

Vi gleder oss til sesongstart og til å se Alex i Follo-drakt!