Aker åpner med sjokkseier mot Molde – Norsk Topphåndball

Aker åpner med sjokkseier mot Molde

Serieåpningen i Bygdøhus kunne ikke blitt bedre: sjokkseier mot Molde, full hall og et fantastisk arrangement!

Søndag kveld var det duket for serieåpning i vår nye hall på Bygdøy! Rema 1000-ligaen skulle kastes i gang. Molde er tippet som en av årets medaljekandidater og de fleste hadde nok forventet at to poeng skulle bli med hjem til Molde i kveld – men slik ble det altså ikke.

Lagene fulgte hverandre til 5-5, før Molde etterhvert tok føringen og gikk til pause med en ledelse på 9-12. Etter pausen ble ledelsen raskt innhentet, og Aker vinner de første minuttene av 2. omgang hele 5-0.

Resten av omgangen blir spennende og lagene følger hverandre tett. Mot slutten drar Aker ifra. Banens beste spiller, Karoline Lund, setter hele 10 scoringer i mål og Vilde Johansen får mange viktige redninger bakover. Aker ledet med 5 mål da det gjenstod 3 minutter igjen av kampen. Molde reduserer med to mål og kampen ender tilslutt 29-27.