60 minutter unna ferdig 1.divisjon

Den store spenningen foran siste runde i 1.divisjon for herrene er hvem som tar 3.plassen og hvem som tar 4.plassen. De andre plassene er allerede utdelt.

Sandnes er klare for et come-back i REMA 1000-ligaen etter at de slo Viking i en forrykende kamp på onsdag. I Sandnesposten kunne du lese dagen etter kampen at «man kunne ikke be om sterkere dramatikk i lokalderbyet enn det som ble levert onsdag. De lyseblå lå bakpå i nesten samtlige 60 minutter, men da de personlige feilene begynte å florere hos gjestene, var ikke Sandnes vonde om å be». Så den plassen er tatt, og Viking «må nøye seg med» det best mulige utgangspunktet i kvalifiseringsspillet som starter over påske.

Det er altså 3. og 4.plassen det knytter seg størst spenning til; både TIF Viking og Follo er klare for kvalifisering, men her er det om å gjøre å kunne stille med det beste utgangspunktet av de to.

Charlottenlund gjorde seg ferdig med sine kamper på onsdag, mens de andre kampene starter kl 15:00, og blir spilt slik

TIF Viking – Stavanger i Haukelandshallen
Oslo Studentenes IK – Sandnes i Domus Athletica
Fold HK – HK Herulf Moss i Rykkinhallen
Viking Håndball – Follo HK i Stavanger Idrettshall
Falk Horten – Vikhammer HK i Lystlunden Arena

Handball.no/live er ett av alternativene som holder deg oppdatert gjennom kampene. Har du abonnement, så sendes noen av kampene på Direktesport.no og/eller handballTV.com, det er bare å trykke på kampen over (for de kampene det gjelder). Men det er ikke til å komme ifra at for både spillere og publikum så er den kjekkeste opplevelsen i hallen. Så derfor, billetten finner du her;

TIF Viking
OSI
Fold HK
Viking Håndball
Falk Horten

Et av de store spøresmålene i 1.divisjon for herrer er om også HK Herulf Moss får spille 1.divisjon også neste sesong. Viking Håndball og Stavanger skal som kjent slå seg sammen og da blir det vel en plass ledig?