48 timer, 4 viktige poeng – plot twist – Norsk Topphåndball

48 timer, 4 viktige poeng – plot twist

«Alt som kan gå galt, vil gå galt på verst tenkelig tidspunkt» Slik lyder Murphys lov – og den slo til med full kraft klokken 00:00 natt til lørdag. Da tikket følgende mail fra SAS inn i til Rune Haugsengs innboks: «Vi beklager å informere at Deres fly er kansellert»

Dette skriver Nærbø på sine hjemmesider:
Med påske rett rundt hjørnet ble ombooking vanskelig gjennomføre – flighten som ble tilbudt skulle ta av søndag ettermiddag. Med 15 timer igjen til oppsatt kampstart i Fjellhamar Arena stod vi igjen med disse valgene – buss, bil eller tog.

Vi tror nok Theodor trodde det hadde rablet litt for Rune da han ble ringt opp klokken tre i natt. Beskjeden var som følger: «Møt opp på togstasjonen i Stavanger klokken 06.00» Som sagt som gjort – alle mann alle fikk en ekstra tidlig oppvåking, travelt med å pakke og beskjed om å komme seg til nærmeste togstasjon. 

Heldigvis har vi gode venner i Kristiansand – der hadde KRS-trener Robin Rosander Haugsgjerd vært på handletur og kom med mat til sultne Nærbø-gutter før toget fortsatte turen mot Oslo. Etter planen er toget fremme i hovedstaden rundt klokken halv tre, og med rundt et kvarter reisevei til Fjellhamar Arena bør vi være på plass til å rekke kampstart. 

Målet om 4 poeng på 48 timer står enda. Vi skal være de første til å innrømme at over syv timer på tog ikke var innlagt i restitusjonsplanen etter kampslutt torsdag kveld. Togtur eller ikke – når dommerne blåser i gang kampen mot Fjellhammer klokken 17:00 er vi klar til kamp.