4 på stripe for ØIF Arendal– onsdag kan Bergen bli sendt hjem med null i bagasjen. – Norsk Topphåndball

4 på stripe for ØIF Arendal– onsdag kan Bergen bli sendt hjem med null i bagasjen.

Med 4 seiere av fire mulige, har ØIF Arendal hatt en meget god måned hva gjelder spill i REMA 1000-ligaen. Ikke siden Drammen den 18. oktober har de avgitt poeng.

For 2 og 4 måls seiere hjemme mot henholdsvis Nærbø og Fjellhammer, og 13 måls og 9 måls seiere borte mot Haslum og Bækkelaget, er laget i en god flyt for tiden og ligger på 4. plass på tabellen.

Onsdag 29. november er det klart for nest siste kamp i Sparebanken Sør Amfi i 2023. Motstanderen denne kvelden er overraskelseslaget Bergen, som rykket opp igjen til Rema 1000-ligaen denne sesongen og som overraskende ligger på en 8. plass med 11 poeng.  

Hver kamp lever sitt eget liv og man må være skjerpet i alle kamper, men det er ikke til å stikke under en stol at det for spillerne er viktig med støtte fra tribunen. Gutta håper derfor at du kan sette av et par timer onsdag kveld og ta turen i Sør Amfi, for det er ikke noe som er mer moro enn å spille for fulle tribuner. Billetter til kampen finner du her; OIF – billettsalg (woow.no)

Man skal i lagidrett være forsiktig med å trekke frem enkeltspillere, for man taper som lag og man vinner som lag. Men det må finnes unntak når det gjelder å trekke frem enkeltspillere. Mathias Rode Larson, har du hørt navnet? Det burde du ha gjort!! For en sesong den danske drengen har hatt så langt.

Mathias kom til klubben fra danske GOG foran forrige sesong, men ble dessverre skadet tidlig i den sesongen. Han har brukt tid og trent seg tilbake og nå ser man resultatene. Gutten er ikke bare het i ØIF Arendal, han innehar også toppscorer tittelen så langt denne sesongen med hele 97 scoringer på de 12 første kampene. Et fyrverkeri av en spiller som er verdt inngangspengene alene. I tillegg har en «gammel bjørn» våknet fra sitt hi bakerst på banen, Kristijan Jurisic har de siste kampene virkelig vist gode gamle takter i ØIF målet, noe som har bidratt til at gutta har sanket mange gode poeng.

Som tidligere nevnt er det hele laget sine prestasjoner som til syvende og sist gir de resultatene klubben får. Så få med deg Kristijan, Adrian, Josip, Mario, Sondre, Dagur, Birk, Mathias, Aksel, Sebastian, Haftor, Ivan, Sander og resten av laget, onsdag kveld i Sparebanken Sør Amfi klokken 19.00.