HåndballOddsen søndag 29. november. Her er våre tips – Norsk Topphåndball
Foto: Hans Petter Wille

HåndballOddsen søndag 29. november. Her er våre tips

Vi tar som vanlig tempen på Rema 1000-ligaen på søndager, og her er våre vurderinger av dagens fem herrekamper.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

FyllingenBergen – Bækkelaget kl. 17.00 – Direktesport

Utfall: Handicap fulltid 1-0 H (Spillet går inn dersom FyllingenBergen vinner eller spiller uavgjort)
Odds:: 1.85 (kan ikke spilles som singel)

Det er kun 5 poeng som skiller dagens motstandere – hjemmelaget FyllingenBergen på 9. plass, mens bortelaget Bækkelaget med en imponerende 3. plass. Hjemmelaget vinner og taper om hverandre, og har de tapt eller vunnet to kamper på rad, så er det bare å spille på motsatt utfall på kamp nummer tre. De tapte forrige kamp for formsterke Nærbø, men før det har de to seire på rad. Statistikken tilsier at det derfor blir tap i dag, men ingen regel uten unntak. Vi tror Bergen tar Oslo i dag. Det omvendte oppgjøret endte 28-27 til Bækkelaget, etter en snuoperasjon de siste 2 minuttene. Her lukter det revansje, og vi spiller på 1-0 handicap til hjemmelaget, som vil si at spillet går inn dersom det ender H eller U.



Viking – Kolstad Kl. 17.00 – Direktesport.no

Utfall: Over 52.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 53 mål eller mer)
Odds: 1.72 (kan spilles som singel)

Vi er litt forbanna på Viking (eller rettere sagt på oss selv) etter at vi ga de tillit hjemme mot Fjellhammer forrige søndag. De tapte klart, noe som gjorde at vi kun fikk inn tre av fire kamper. Vi burde sett den komme. I dag møter de et lag som bør være flere hakk bedre, og fristende å spille handicap på Kolstad. Men – vi synes over/under – oddsen er mer spennende. 52.5 mål er ikke spesielt mye, og vi fristes til å spille over. Kanskje virker det rart ettersom Viking ikke har scoret all verdens av mål de siste kampene, samtidig som Kolstads kamper som regel havner under linja. Men – vi sitter med en magefølelse av at det kan slippe opp, og noen ganger skal man gå for magefølelse. Vi prøver.


ØIF Arendal – Sandefjord kl. 17.00 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 0-7 H (Spillet går inn dersom ØIF Arendal vinner med 8 mål eller mer)
Odds:: 1.85 (kan ikke spilles som singel)

ØIF Arendal med lånt tabelltopp – men med to kamper mer spilt enn Elverum, så er det vel bare et tidsspørsmål før de er tilbake på 2. plass. Dog ingen dårlig plassering det heller, og i dag kommer de til å vinne med et ungt og nedrykkstrua Sandefjord-lag. Vi tror Arendal vinner med minst 8 mål.



Fjellhammer – Elverum Kl. 18.00 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 5-0 B (Spillet går inn dersom Elverum vinner med 6 mål eller mer)
Odds: 1.85 (kan ikke spilles som singel)

Fjellhammer har imponert denne sesongen, og vi tar selvkritikk for undervurdering. De har et spennende lag, og de spiller fryktløst uansett hvem de møter. Mange jevne kamper, og hadde de hatt hakket mer rutine, hadde de fort vært over 10.-plassen som de innehar nå. I dag kommer stjernegalleriet til Elverum på besøk, som endelig har kommet i gang med CL igjen. Kommer dog rett fra stortap i Ungarn, men med dobbel dekning på alle plasser, tror vi Elverum viser klasse og vinner med minst 6 mål.



Runar – Halden Kl. 18.00 – Direktesport.no

Utfall: H
Odds: 1.50 (kan spilles som singel)

Runar har slitt mer enn forventa denne sesongen, og ligger på 8. plass med 12 poeng. Halden har slitt som forventa, og har satt seg i en situasjon der de faktisk kan rykke ned. Mye ansvar på Trym Bilov-Olsen (som for øvrig i dag er tilbake på sin gamle hjemmebane) og Morten Nergaard i mål. De har hengt godt med i flere kamper, men dessverre altfor mye stang ut. Egentlig en kamp vi ikke anbefaler spill på, men skal vi sette en markering så blir det ren H.

Lykke til!


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1280px-Norsk_Tipping_staende_logo.svg-1024x722.png

Spill på våre tips eller annen sport her