Larvik tilbake til toppen? – Norsk Topphåndball

Larvik tilbake til toppen?

Larvik er på god vei mot REMA 1000-liga spill. Sammen med Larvik følger Tonje Larsen og Flint, som topper tabellen per i dag. Kanskje blir det to vestfold lag som rykker opp til Rema 1000-ligaen neste sesong?

Begge lag har gjennomført en meget god først halvdel av sesongen. Etter 13 serierunder ligger Flint på første plass, kun et poeng foran Larvik. Disse to lagene har nå fått et lite forsprang på lagene som følger bak.

Flint slo Haslum 18-28 på søndag, og Larvik Håndballklubb slo Ålgård 30-23.

Lagene troner på topp med henholdsvis 22 og 21 poeng.

På plassene bak følger Fjellhammer, Rælingen og Volda, som alle sammen er med og kjemper om plass på toppen av tabellen.

Slik det ser ut nå kan det bli kamper i Rema 1000-ligaen for Flint og Larvik fra sesongen 2020/2021.

Det går mot en spennende vårsesong for lagene i 1 divisjon.

Allerede onsdag 8.januar er det klart for en ny runde:

Ålgård tar i mot Fjellhammer kl. 17.00.
Ålgård trenger poeng for å krype oppover på tabellen, og Fjellhammer jager plass om opprykk. Kampen ser du i Nye Gjesdalhallen eller her på Direktesport.no.

Førde får besøk av Haslum kl. 18.00
Med 7 poeng og 10 plass og Haslum med 10 poeng på 8 plass er dette en kamp begge klubbene bør vinne. Ikke i Førde? Da kan du se kampen her på Direktesport.no

Volda vs Skrim Kongsberg kl 18.
Volda kommer fra en solid seier borte mot Fjellhammer , og jakter nye to poeng. På papiret bør dette være mulig mot Skrim, men man skal aldri undervurdere lag i poengnød. Skrim ligger nederst med 4 poeng. 2 av poengene kom i helgen mot Førde etter en sterk første omgang.
Kampen spilles i Voldahallen, og kan følges her Handball Live

Rælingen – Charlottenlund kl 18.30
Etter tett og mål rik kamp i Arendal kunne Rælingen ta med seg 2 poeng hjem i kampen mot Grane. Med seier er de i kampen om opprykk.For Charlottenlund blir dette tiårets første kamp. Det er bare å finne veien til Marikollhallen. Billetter får du her, og er du andre steder kan du se kampen her på handballtv.com

Flint – Grane Arendal kl 18.30
Serieleder Flint får besøk av Grane Arendal. Et lag som selv med 35 mål mot Rælingen på søndag satt poengløse igjen etter kampen. Tar de igjen mot serielderne fra Tønsberg?. Kampen spilles i Tønsberg Idrettshall. Kan også følges her på Håndball Live

Fyllingen – Larvik torsdag 9.januar
Runden avsluttes i Framohallen torsdag 9.januar med Fyllingen mot Larvik. Kampen kan følges på Håndball live