Onsdag kveld og 1.divisjon – Norsk Topphåndball
FotoL Fold HK

Onsdag kveld og 1.divisjon

Charlottenlund – Fold HK kl. 17:00 i CSK Varmbo arena

Hjemmelaget ligger greit plassert midt på tabellen når de onsdag ettermiddag tar imot serieleder Fold til syvende-runde kamp.

Fold har ikke gitt fra seg poeng siden uavgjort kampen hjemme mot Falk Horten i midten av september. Ser vi på Charlottenlund sin side av banen så har de vunnet to av de tre siste kampene sine.

Selv om hjemmelaget ligger på syvende plass og bortelaget leder serien så er det bare tre poeng som skiller de to. Så her teller hvert poeng.

Kampen starter kl 17:00, både i hall og på Direktesport.no

Kristiansand Topphåndball – Vikhammer HK kl. 18:00 i Aquarama

Kristiansand hadde sjansen til å innta tabelltoppen sist søndag, men gikk på et tap for Nøtterøy og «ramlet» to plasser på tabellen. Men er fremdeles kun ett poeng bak Fold og Follo som begge har ni poeng på toppen.

Vikhammer har så langt kun fått to poeng, etter at de slo Herulf Moss i slutten av september. Etter det har det vært poengtørke og skal de overleve i 1.divisjon så trenger de å plukke poeng fremover.

Kampen ser du i Aquarama eller på HandballTV.com med start kl 18:00 begge steder.

Stavanger – Falk Horten kl. 18:00 i Stavanger Idrettshall

Hjemmelaget, nyopprykket for året, tar imot Falk Horten som ligger rett under streken med fem poeng på seks kamper. Stavanger har lagt seg pent til på øverste del av tabellen, kun ett poeng bak lederlaget.  Men som nevnt tidligere så er årets 1.divisjon ekstremt jevn og det er kun tre poeng som skiller kveldens lag i Stavanger Idrettshall.

Dette er en kamp som kan gå begge veier, og vil du følge med så ser du kampen i hallen eller via HandballTV.com

Herulf Moss – Nøtterøy kl. 18:30 i Mossehallen

Kveldens lag er begge to nr tre, fra hver sin ende av tabellen. Nøtterøy klatret til tredje plass etter seieren over Kristiansand sist runde.

Mossehallen hjemmelag trenger poeng, så langt i sesongen har de tatt poeng fra Sandnes og OSI. Og tapt med minst mulig margin for Vikhammer.

Statistisk sett så har Nøtterøy ett «historisk» overtak på Herulf, NM senior i 2016 var forrige gang Herulf Moss tok poeng fra Nøtterøy. Men statistikk er historie, og kampen skal spilles i Mossehallen kl 18:30, eller du kan se den via Direktesport.no

Follo – TIF Viking kl. 19:00 i Stil Arena

Follo jakter tabelltoppen, som de pr i dag deler med Fold HK. TIF Viking er eneste laget så langt som har sent nettopp Fold HK hjem uten poeng. Bergens laget har hatt en god start på sesongen og ligger kun tre poeng bak onsdagens motstander.

Follo på sin side tapte for Fold forrige runde. Dette blir spennende, Follo Media har snakket med begge lagene før kampen – se her hva de sier.

Kampen starter kl 19:00, som alltid både i hall og Direktesport.no