Continued"/> 15 dager med topphåndball – Norsk Topphåndball

15 dager med topphåndball

På Norges 16.dag i mesterskapet, og for andre gang på tre dager, er Slovenia motstander for de norske håndballguttene lørdag kveld. Da er det kamp om tredje plassen. Kampen ser du på Viaplay/TV3 med start kl 18:30

Det hele startet foran 8.232 tilskuere i Trondheim Spektrum 10.januar kl 20:30. Med seier 32-26 over Bosnia Herzegovina var standarden satt.

I kamp nr to ventet Frankrike, og her fikk 8.932 tilskuere se at de norske håndballguttene sente Frankrike ut av EM. Det etter en forrykkende kamp der Frankrike ledet med ett mål til pause men Norge ledet med to da dommerne blåste av.

Portugal var motstander i siste kamp i den innledende runden. Dette ble kampen om hvem som skulle få med seg to poeng inn i hovedrunden. De norske guttene trakk det lengste strået og vant komfortable 34-28 foran 9.069 tilskuere. Og de kunne ta fatt på hovedrunden med to poeng.

I hovedrunden møtte de ( i rekkefølge) Ungarn, Sverige, Island og Slovenia. Og var klare for semifinalen etter syv kamper uten tap.

Semifinalen gikk det ikke helt Norges vei, etter en meget spennende kamp med fire ekstraomganger ble det 28-29 tap for Kroatia.

Det har vært spennende dager med neglebitende kamper og mye god håndball. Og uansett hvordan det skulle gå mot Slovenia lørdag kveld – vi gleder oss allerede til nye mesterskap med Håndballguttene.