På tur til Ravneredet – Norsk Topphåndball

På tur til Ravneredet

Ravnene fra østlandet inviterer til gratiskamp i REMA 1000-ligaen, og det ryktes om mange tilskuere som vil fylle Skedsmohallen denne dagen. For Sola-spiller Merlinda Qorraj blir det en spesiell kamp, ettersom hun møter gamle lagvenninner.

Romerike Ravens har hatt en utfordrende start på sesongen og ligger for øyeblikket på 12. plass i serien, med 2 poeng etter seieren mot Fredrikstad, som endte på 5. plass i fjor. Likevel har laget vist gode tendenser, og kjempet senest onsdag mot Oppsal i kvartfinalen i NM. De tapte 37-26, og er nok lystne på å revansjere dette i oppgjøret mot Sola.

En titt på toppscorerlista avslører at Ane Haugen har vært en viktig målscorer for Ravens denne sesongen, med Marielle Nordvang hakk i hæl. Haugen har imponert fra straffemerket, hvor hun har satt 15 av 16 forsøk, mens Nordvang har bidratt med flest mål fra åpent spill. Denne duoen utgjør en betydelig trussel som vi må være forberedt på å stoppe.

Sola-jentene kommer fra en solid 32-19-seier hjemme mot Haslum og er klare for å fortsette den gode formen. Laget fremstår med selvtillit, og skal ta med seg dette inn i kampen.

Hvis du ønsker å støtte laget på bortebane, kan du sikre deg gratisbiletter til kampen. For de som ikke kan være til stede i hallen, sendes kampen direkte på TV 2 Play. Uansett hvor du er, håper vi du heier litt ekstra på Sola denne søndagen!

Steffen Stegavik sier følgende før møtet med Ravens:
«Det er mye nytt i årets Ravens-utgave, så har vært gøy å få sett mange nye spillere i forbindelse med forberedelsene. Vi reiser til Romerike med god selvtillit fra forrige kamp, noe vi vil bygge videre på. Vi håper å få sett Skedsmohallen fullsatt, og at en del Sola-fans fra østlandet tar turen for å heie på oss»

Merlinda sier dette før møtet med gamle lagvenninner:
«Det blir en stor glede å komme tilbake til Skedsmohallen og møte Ravens. Selv om tiden min der var kort, har jeg stor respekt for klubben og setter virkelig pris på den varme velkomsten jeg fikk. Det har kommet mange nye spillere inn, men jeg gleder meg til å møte jentene og de rundt klubben i ravens igjen. Det blir en gøy kamp, og vi er klar for å gi alt på banen!»