Buducnost gjester Aquarama – Norsk Topphåndball
Foto: Hans Lie

Buducnost gjester Aquarama

Lørdag kveld gjester det montenegrinske laget Buducnost Kristiansand til viktig Champions League-kamp. Etter ettmålstapet borte mot Team Esbjerg forrige helg er Vipers Kristiansand nesten avhengig av en seier dersom håpet om direkteavansement til kvartfinalen skal leve. Dersom det skulle bli tap i Aquarama vil nemlig de rosa kunne befinne seg nederst på tabellen i sin Champions League-gruppe.

Bojana Popovic, den legendariske montenegrinske landslagsspilleren, er hovedtrener for laget, og hun tar med seg blant annet tidligere Vipers’ målvakt Sakura Hauge. I tillegg til Hauge er det et lag med en stor andel hjemlige spillere. Den mest kjente av dem er nok Jelena Despotovic. Bakspilleren er lagets toppscorer i Champions League. Av utenlandske spillere finner vi svenske Clara Danielsson, serbiske Dunja Radevic, og ungarske Mari Tomova.

Vipers Kristiansand kommer til kampen fra et surt tap på Hamar i NM-kvartfinalen i midtuka, og Tomas Hlavaty har fortsatt store skadeproblemer å håndtere. Mot Storhamar manglet det flere spillere, og både Jamina Roberts og Marta Tomac måtte vikariere på venstrekanten i Mina Hesselbergs skadefravær.

Billettene til kampen mot Buducnost forsvinner fort og vi anbefaler deg å sikre deg din plass i hallen allerede nå. De rosa superjentene trenger all støtten de kan få, og vi håper at nettopp du møter opp klokken 18:00 for å vise din støtte!