Skarpnes Månedens lag kvinner i september – Norsk Topphåndball

Skarpnes Månedens lag kvinner i september

Sesongens første Skarpnes Månedens lag er kåret.

Søndag ble Skarpnes Månedens Spiller presentert og her er det komplette laget for september. Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i september.


Camilla Herrem – Sola
Skarpnes Månedens Venstre kantspiller  i REMA 1000-ligaen

Camilla Herrem har åpnet sesongen på samme imponerende måte som i fjor ved å bli tatt ut på Skarpnes Månedens lag. I løpet av fem kamper har hun scoret 26 mål på 32 skudd, med en uttellingsprosent på sterke 81,3 %. Hun har i snitt levert 5,2 mål per kamp og bidratt med 4 assist
Snitt MEP per kamp: 3,7

Maja Furu Sæteren – Larvik
Skarpnes Månedens Venstre bakspiller i REMA 1000-ligaen

Forrige sesong var Maja på Skarpnes Månedens lag hele fem ganger, og hun fortsetter å imponere. Hun har i september scoret 36 mål på fire kamper, noe som gir et snitt på 9 mål per kamp. Hun har scoret 21 spillemål og har vært sikker på syvmeterkast med 15 mål av 15 mulige. Dette gir en uttellingsprosent på 70,6 %.   Hun har også bidratt med 21 assist.
Snitt MEP per kamp: 5,8

Andrea Rønning – Larvik
Skarpnes Månedens Midtre bakspiller i REMA 1000-ligaen

Andrea har levert sterke prestasjoner i de fire første kampene. Hun har scoret 16 mål på 20 skudd, noe som gir en imponerende uttellingsprosent på 80 %, og et snitt på 4 mål per kamp. Alle hennes mål har vært spillemål, og i tillegg har hun vist sin playmaker-evne med hele 31 assist.
Snitt MEP per kamp 4,9

Heidi Løke – Larvik
Skarpnes Månedens Linjespiller i REMA 1000-ligaen

Heidi Løke har med sine  25 mål på 33 skudd vært svært effektiv i løpet av de fire første kampene, noe som gir henne en  uttellingsprosent på 75,8 %. Alle målene har vært spillemål, og hun har også levert 3 assist. Med et gjennomsnitt på 6,3 mål per kamp, er Løke en sentral brikke i angrepsspillet til larvik, og hennes effektivitet gjør henne til en konstant trussel for motstanderne.
Snitt MEP per kamp: 4,6

Anette Sundfær Johnsen – Follo
Skarpnes Månedens Høyre bakspiller  i REMA 1000-ligaen

Anette er en høyrehendt høyre bakspiller som har imponert i de tre kampene hun har spilt denne sesongen. Hun har 20 mål på 25 skudd, noe som gir en total uttellingsprosent på 80 %. Hun har også tatt fire syvmeterkast og scoret på tre av dem. Med et målsnitt på 6,7 per kamp og 5 assist i tillegg, har Johnsen vært en nøkkelspiller for laget, både som målscorer og tilrettelegger.
Snitt MEP per kamp: 4,2

Mia Sofia Emmenegger  – Vipers
Skarpnes Månedens Høyre kant  i REMA 1000-ligaen

I løpet av fire spilte kamper har Mia Sofia levert solide prestasjoner med 18 mål på 24 skudd, noe som gir en total uttellingsprosent på 75 %. Med et gjennomsnitt på 4,5 mål per kamp har hun vært en stabil bidragsyter i angrep og vist effektivitet i avslutningene.
Snitt MEP per kamp: 2,8

Eli Marie Raasok  – Storhamar
Skarpnes Månedens Målvakt  i REMA 1000-ligaen

I løpet av de første fire kampene har Raasok stoppet 48 av 115 skudd, noe som gir en imponerende redningsprosent på 41,7. Ikke nok med det, hun har også bidratt offensivt med 4 målgivende pasninger. Hennes innsats i kampen mot Ravens den 4. september var spesielt imponerende, hvor hun oppnådde en redningsprosent på hele 70,6 %.
Snitt MEP per kamp: 4,2