Skarpnes Månedens lag menn september – Norsk Topphåndball

Skarpnes Månedens lag menn september

Sesongens første Skarpnes Månedens lag er kåret.

I går ble Skarpnes Månedens Spiller presentert og her er det komplette laget for september. Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i september.


Adrian Aalberg – Kolstad
Skarpnes Månedens Venstre kantspiller  i REMA 1000-ligaen

I løpet av fire kamper har Adrian vært meget effektiv foran mål, med totalt 21 mål på 24 skudd. Av disse målene er tre syvmeterkast, som alle ble satt sikkert i mål. Dette gir et gjennomsnitt på 5,3 mål per kamp. Uttellingsprosent 87,5 %.
Snitt MEP per kamp: 3,6

Martin Lindell – Runar
Skarpnes Månedens Venstre bakspiller  i REMA 1000-ligaen

Med imponerende 30 mål på fire kamper og en uttellingsprosent på 83,3 %, har Lindell vist seg som en svært verdifull spiller for laget sitt. Han har i snitt scoret 7,5 mål per kamp, alle spillemål. I tillegg har han 17 målgivende pasninger, med et snitt på 4,3 per kamp. Lindells uttellingsprosent er hele 83,3 %.
Snitt MEP per kamp: 6,3

Mathias Rohde Larson, Elverum
Skarpnes Månedens Midtre bakspiller  i REMA 1000-ligaen

Mathias Rohde Larson har også levert meget gode prestasjoner på håndballbanen de siste fire kampene. Med 26 mål på 32 skudd, hvorav 14 av målene er spillermål og 12 er satt på syvmeterkast, har han vært en avgjørende spiller for laget.  I tillegg til sine mål har han bidratt med hele 24 målgivende pasninger. Han har i gjennomsnitt scoret 6,5 mål per kamp, og en uttellingsprosent på 81,3 %.
Snitt MEP per kamp: 5,1

Magnus Søndenå, Kolstad
Skarpnes Månedens Høyre bakspiller  i REMA 1000-ligaen

Magnus har hatt en flott start på sesongen, og etter fire spilte kamper står han med 22 mål på 26 skudd. Med en uttellingsprosent på 84,6 % har han vist stor presisjon foran mål, og han har et snitt på 5,5 mål per kamp. I tillegg til sin målteft har Søndenå også bidratt med 12 målgivende pasninger til sine lagkamerater.
Snitt MEP per kamp: 4,5

Morten Bøe Linder, Fjellhammer
Skarpnes Månedens Høyre kantspiller  i REMA 1000-ligaen

Morten Linder har vist seg som en svært effektiv spiller i løpet av de siste fire kampene, der han har scoret 15 mål på 16 skudd. Med en uttellingsprosent på 93,8 % har han vært ekstremt presis i sine avslutninger. Fire av målene har kommet fra syvmetersmerket. I tillegg til å finne nettmaskene har han også bidratt med 5 assist  Morten har et snitt på 3,8 mål per kamp.
Snitt MEP per kamp: 2,9

Mikkel Vestli, Follo HK
Skarpnes Månedens Linjespiller  i REMA 1000-ligaen

Mikkel Vestli har levert meget god skyting i de fire kampene i september, hvor han har scoret 19 mål på 22 forsøk. Med et gjennomsnitt på 4,8 mål per kamp og en treffprosent på 86,4 %, har han vært en sentral spiller for Follo.
Snitt MEP per kamp: 3,5

Richard Frisk, Elverum
Skarpnes Månedens Målvakt  i REMA 1000-ligaen

Richard Frisk har vært en solid siste skanse for Elverum i de tre kampene han har spilt så langt denne sesongen. Med 35 redninger på 87 skudd. Han har reddet 5 av 10 syvmeterkast og bidratt med 5 assists. Frisk har en total redningsprosent på 40,2 %
Snitt MEP per kamp: 4,0