PORTAL TRAVEL: – I toppidretten må alt være på stell – Norsk Topphåndball
Foto: NRK Sørlandet

PORTAL TRAVEL: – I toppidretten må alt være på stell

I juni offentliggjorde reisebyrået Portal Travel og Norsk Topphåndball partnerskapet og rollen som håndball-Norges reiseselskap. Resultatene har ikke latt vente på seg, fastslår Peder Langfeldt i Portal Travel.

Det er flere og flere klubber som bruker oss. De aller fleste av klubbene i REMA 1000-ligaen og 1.divisjon bruker oss og tilbakemeldingene etter sesongstarten har vært entydig positive, men vi har plass til enda flere klubber i dette samarbeidet, sier en fornøyd Peder Langfeldt i Portal Travel.

Tid, penger og profesjonalitet

Den mangeårige håndballprofilen og hans kolleger i Portal Travel har en tydelig plan om å bli hele håndball-Norges naturlige reiseselskap. Tid, penger og profesjonalitet er stikkord i avtalen med Norsk Topphåndball. Det er ikke «bare» enkeltkamper og turer i Europa som står på menyen Portal Travel bistår med. Supporter-turer og sponsorturer – ofte kalt B2B-turer er et område selskapet satser særskilt på i tillegg til å få enda flere klubber med i reisefamilien partnerskapet med Norsk Topphåndball byr på.

– I forrige uke var vi på reise for å besøke klubber på Vestlandet og i Trøndelag. Det er et stort behov for å profesjonalisere dette arbeidet rundt om. Klubbene ser nytten av en profesjonell partner. Det er det liten tvil om, mener Langfeldt.

Storhamar

En av de mange klubbene som har valgt å benytte seg av mulighetene i samarbeidet er Champions League-klubben Storhamar. Med kamper i midtuka og i helgene er reisekabalen et administrativt puslespill. For alt må være godt planlagt for at spillerne skal få konsentrert seg om å ta poeng og finne prosentene med marginer toppidrett handler om. All reiseplanlegging har klubben valgt å bruke Portal Travel til. Daglig leder i Storhamar

Kamilla Sundmoen er godt fornøyd med samarbeidet.
– I toppidretten må alt være på stell og i orden. Portal Travel ordner og tilrettelegger til en pris vi synes er fornuftig. De leverer en totalpakke som gjør vårt valg enkelt om å bruke Portal Travel – fremfor å gjøre alt selv. Det handler om tid, kvalitet og penger, sier Sundmoen.

Supporter-turer

Administrasjonen i Storhamar har tidligere vært meget behjelpelige når supporterne ønsker å følge favorittene i gult på bortebane. Før jul reiser supporterne til Danmark for å følge Anniken Obaidli & co.

– Turen til Final4 i vår ordnet vi selv, men nå har vi også valgt å be Portal Travel ordne dette for oss. De har også lagt seg på en pris som gjør at vi får med flest mulig supportere. Derfor er vi veldig godt fornøyd med Portal Travel så langt, avslutter Kamilla Sundmoen.

Nysgjerrig på hva Portal Travel kan tilby din klubb? Ta kontakt med Portal Travel her