Slik får du med deg Champions League på tv og stream – Norsk Topphåndball
Kolstad vinner tredje og siste finale i sluttspillet i håndball mot Elverum i Kolstad Arena. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Slik får du med deg Champions League på tv og stream

Storhamar og Vipers Kristiansand sesongåpnet med uavgjort og tap i Champions League i helgen. Onsdag kveld åpner Kolstad mot Barcelona i Trondheim.

I likhet med forrige sesong må man opprette eget strømme-abonnement på Everyplay Live (tidligere Handballkanalen) for å få med deg Storhamar, Vipers og Kolstads ferd i Champions League denne sesongen. I skrivende stund – om man ikke har fått tilbud om Earlybird-pris – ligger et abonnement på 25 Euro i måneden (ca 300,-).

DR 1 og 2 i Danmark har sikret seg rettigheter til å sende ukentlige kamper fra Champions League for begge kjønn. Danskene har naturlig nok først og fremst danske lag på plakaten.

Dog, Kolstad sesongåpner i Champions League mot Dika Mem og Barcelona onsdag 11.9 klokken 18:45 i Trondheim Spektrum. Vipers spille hjemme mot Rapid Bucuresti i Aquarama førstkommende lørdag kl.16:00, mens Storhamar gjester Romania og møter det andre laget fra Bucuresti søndag klokken 16:00.

Everyplay.live er også nettstedet om man skal se Fredrikstad (inn i 2.kvalifiseringsrunde i oktober), Sola og Larvik (inn i 3.kvalifiseringsrunde i november) i kvinnenes EHF European League. Her starter gruppespillet på nyåret.

Som de foregående årene er det Viaplay/VSport som har rettighetene til den tyske bundesligaen for menn, mens TV2 som kjent har rettighetene til nær sagt alt fra norsk håndball. MyGame har rettighetene til NM-rundene.