KRS: – Borteseier mot Bækkelaget! – Norsk Topphåndball

KRS: – Borteseier mot Bækkelaget!

Søndag skulle endelig Rema 1000-ligaen 2024/2025 kastes i gang for KRS. Motstander i Egeberghallen var Bækkelaget. Sist sesong ble det ettmålsseier i Aquarama og firemålstap i Ekeberghallen. I dag leverte sørlendingene en sterk borteseier, 23-30 ble det til slutt.

Ekman strålende i førsteomgang

Anført av en strålene Marcus Ekman tok KRS føringen fra avkast og kom tidlig opp i en tomålsledelse. Sammen med, blant andre, Lars Eirik Larsen og Henrik Øygarden, Sørget Marcus for at KRS holdt seg et par mål foran vertene. Til slutt kunne våre gutter gå til pause med en tomålsledelse, 14-16.

Faksimile fvn.no 7.9.2024

KRS samarbeidspartner Fædrelandsvennen har de siste dagene publisert flere saker om Kristiansand Topphåndball. Du kan lese dem her: Lokal profil gjør comeback. Se presentasjon av årets KRS-lag – fvn.no (+) og Har mistet 11 spillere, og fått lavere budsjett: – Vi er revansjelystne – fvn.no (+)

Avgjorde på slutten

Det var lenge en jevn andreomgang. KRS økte ledelsen litt i løpet av de først minuttene, men vertene hentet forspranget greit inn igjen. Etter 47:50 sørget Lars Eirik Larsen for en tremålsledelse, da han satt inn 22-25. Når da KRS sto for kampens to neste mål, var ledelsen oppe i fem mål, 22-27, med under ti minutt igjen av kampen.

Med fem minutt igjen av kampen sørget hjemmelaget for å redusere ledelsen til 23-27. Men sluttminuttene hadde KRS kontroll på og satte ytterligere tre mål, slik at sluttstillingen ble 23-30, etter at Henrik Øygarden satte kampens siste må to sekunder før kampen ble avblåst.

Henrik Øygarden, Lars Eirik Larsen og Tollef Lindqvist delte toppskårertronen med seks mål hver. Kampens store spiller på KRS var imidlertid Marcus Ekman som, i tillegg til fem skåringer, også leverte ni assister.

Du kan lese mer om kampen hos vår samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+): KRS med drømmestart på sesongen – nye profiler storspilte – fvn.no. Flere detaljer fra kampen finner du i Norges Håndballforbunds livedekning av kampen: Live kamp, Bækkelaget Håndball Elite – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Hjemmekamp neste

Sesongens første hjemmekamp i Rema 1000-ligaen blir kampen mot Fjellhammer i Aquarama 15.9. Billetter til kampen finner du her: