Semifinale neste – Løp de brasilianske jentene i senk – Norsk Topphåndball
Marit R. Jacobsen ble norges toppscorer med 6 mål. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Semifinale neste – Løp de brasilianske jentene i senk

De norske kantspillerne imponerte stort da Norge sikret en overlegen seier mot Brasil i kvartfinalen.

Norge startet i friskt tempo, og etter bare 10 minutter ledet Norge 5-2. Det brasilianske laget hadde vansker med å følge Norges tempo, noe som var tydelig helt fra start.

Katrine Lunde fortsatte å levere solid spill i målet, slik hun har gjort gjennom hele turneringen og endte på 47 i redningsprosent i første omgang.

Halvveis i første omgang var stillingen 10-3 til Norge, og Brasil hadde lite å komme med mot et sterkt og velorganisert norsk lag. Norges tempo og nøyaktige pasningsspill gjorde det vanskelig for brasilianerne å finne rytmen.

I andre omgang fortsatte Norge å dominere, og det var gledelig å se at Norges kantspillere kom til gode sjanser som de satte i mål. Hele 16 nettkjenninger ble det fra kantene våre. Marit Røsberg Jacobsen scoret 6 mål, Camilla Herrem 5, Stine Skogrand 1, og Sanna Solberg-Isaksen 4 mål.

Silje Solberg kom inn i andre omgang og også hun sto en solid kamp i mål. Med denne overbevisende seieren er det bare å glede seg til torsdag, når Norge møter Danmark i semifinalen kl. 21.30. I den andre semifinalen møtes Frankrike og Sverige kl. 16.30.

Vi gratulerer alle jentene med en fantastisk innsats og ser frem til en spennende semifinale!