Follo HK – Norsk Topphåndball
Foto: Tor Solstad

Follo HK

Follo Håndballklubb ble stiftet 7. juni 2000. Klubben rykket første gang opp til eliteserien i 2008 og spilte sist i REMA 1000-ligaen i 18/19- sesongen. Visjonen er å være Stabil blant de beste med egne krefter, og i tråd med dette var 14 av 18 spillere lokale på laget som gikk ubeseiret gjennom 1. divisjon og sikret opprykk etter 23/24-sesongen. Klubben har som overordnet målsetning å beholde plassen i Rema 1000 ligaen og å etablere seg i eliten av norsk håndball med en spillerstall hvor flertallet av spillerne er lokale.

Klubben skal være topplaget i håndball på guttesiden i Follo-regionen og det naturlige valget for de lokale talentene som ønsker å satse på håndball. Follo har samarbeidsavtaler med de lokale håndballklubbene Kolbotn IL, Langhus IL, Oppegård IL, Siggerud IL og Ski IL, og klubben har et lag i rullestolhåndball

Follo Håndballklubb er fokusert på å ha en økonomisk bærekraftig klubbdrift, og sammen med flere gode lokale samarbeidspartnere jobbes det godt med å skape gode og forutsigbare rammer for å utvikle klubb og spillergruppe.

Topp 3

  1. Kolstad
  2. Elverum
  3. Runar

Klikk her for å komme til de andre klubbene