Byåsen Håndball Elite – Norsk Topphåndball
Foto: Byåsen Håndball Elite

Byåsen Håndball Elite

Byåsen Håndball Elite har vært i eliteserien i norsk kvinnehåndball i 42 år. Gjennom disse årene har vi oppnådd mange topp prestasjoner. Vi har 4 seriemesterskap, 5 NM gull, 11 jr NM gull, spilt 6 sesonger i Champions League og  24 sesonger i European League. Vi har hatt sesonger hvor vi ikke har prestert like bra, likevel har vi aldri rykket ned eller vært ute av ligaen grunnet andre årsaker.

Klubben er kjent for å utvikle unge talenter. Dette har vi nå tatt skikkelig tak i. Det er inngått prestasjons- og partnerklubbsamarbeid med Byåsen IL Håndball og Utleira IL Håndball. Det er viktig at unge talenter har et godt tilbud lokalt som bidrar til at de når sine mål før de drar videre i sin karriere.

Vi har et mål om å fortsatt utvikle spillere til verdens beste håndballandslag. Det krever målrettet og god jobbing fra både trenere, støtteapparat, administrasjon, frivillige og ikke minst spillerne selv. Dette vil på sikt gi klubben et løft for å etablere seg i toppen av norsk kvinnehåndball igjen.

I tillegg til å signere 7 unge talenter for neste sesong er det stor utskifting av spillere. Klubben har signert et rent kvinnelig trenerteam, Ane Mällberg hovedtrener og Kari Aalvik Grimsbø trener. Det er vi veldig stolte av. Vi ser frem til sesongen 24/25 som vi tror blir veldig spennende.

Topp 3

  1. Vipers
  2. Storhamar
  3. Larvik

Klikk her for å komme til de andre klubbene