Fjellhammer – Norsk Topphåndball

Fjellhammer

Etter å ha brukt noen sesonger på å etablere oss i REMA 1000-ligaen ga 22/23 sesongen klubben endelig sluttspillplass etter en fin 6 plass i serien.   Det endte med spennende kamper og gode opplevelser mot Elverum i kvartfinalene og det ga helt klart mersmak! I år blir det Robert Hedin sin første hele sesong etter at han kom inn etter jul. Med seg har han Glenn Solberg som til sammen bringer inn mye erfaring.  Forsesongen har blitt brukt godt til å få inn de nye spillerne i gruppa, med sosiale aktiviteter og mye trening.  Dette sammen med resten av støtteapparatet. 

Som foregående år så er det flere nye inn og noen i avgang, men ikke mer en normalt og som man må forvente. Selv om mye kvalitet har dratt til andre klubber er trenerteamet fornøyd med rekrutteringen samt kontinuitetsbærerne i klubben og gruppa som helhet gleder seg til ny sesong!  Nytt av året er også at vi flytter inn i ny arena (Fjellhamar Arena).  Her har vi fasiliteter både for spillere, støtteapparat, frivillige, admin og supportere som vi kan være stolte av.  Vi ønsker alle velkommen på besøk når ny sesong sparker i gang!

FORVENTNINGER
Robert Hedin, hovedtrener Fjellhammer

Vi har många nya spelare som vi önskar få in i laget. När allt är på plats så har vi ett lag som ska klara och ta sig till slutspel och klara några överraskningar där.




Topp 3

Kolstad, Runar og Elverum

SESONGENS OVERRASKELSE
ØIF Arendal


SESONGENS MÅLSETTING

Først skal vi sikre en god sesongoppkjøring slik at alle nye spillere kommer godt inn i gruppa både sosialt og i lagspillet.  Med 22/23 sesongen i minne så er selvfølgelig sluttspill et mål og så begynne å klatre på tabellen over tid. Samt stå for noen overraskelser på veien dit!

NYE SPILLERE
Henrik Hartz Hagen – Ros IL
Amadeus Hedin – Lemvig-Thyborøn håndbold
Magnus Solberg – Ros IL
Asgeir Snær Vignisson – OV Helsingborg
Morten Linder – Halden Topphåndball
Besard Hakaj – GWD Minden
Hans Gran – Nordstrand IF
Morten Staxrud Holmgren – Egen junioravdeling
Jens Holter – Egen Junioravdeling

SPILLERE I AVGANG
Sondre Gjerdalen – ØIF Arendal
Loke Peter Brasen – KRS Topphåndball
Simen Søgaard – Elverum Håndball
Kasper Sjursen Syversen – Runar Håndball
Alexander Mitrovic – Dessau-Rosslau HV 06
Nikolai Moe – Drammen Håndballklubb
Eivind Johannesen (lagt opp)
Jacob Moen (på lån fra Elverum)

Terminliste sesongen 23/24 (fjellhammer.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene