Reistad-show da Norge vant over Slovenia – Norsk Topphåndball

Reistad-show da Norge vant over Slovenia

Henny Reistad var kampens store spiller da Norge sikret seg semifinaleplass.

– Får hun ikke 10 poeng på børsen i dag, skjønner jeg ingenting, sa Viaplay-ekspert Gunnar Pettersen.

Som tidligere denne høsten havnet Norge bakpå. Slovenerne var tre mål foran allerede etter ni minutter. Og Thorir Hergeirsson måtte ta en tidlig time out. Norge slet bakover og brant store sjanser fremover.

Etter time-outen fulgte lagene hverandre tett. Solberg slapp inn 1. omgangens siste slovenske mål noen sekunder før hvilen og norsk ledelse 16–15 til pause.

Solberg sto med kun fire redninger til pause. Dermed kom Katrine Lunde tilbake i mål i 2 omgang.

Hun leverte flere redninger, men i angrep slet de norske spillerne. Kun tre norske scoringer på 20 minutter og flere tekniske feil gjorde at Hergeirsson tok time-out. Og Reistad kom inn etter en liten pust i bakken og fortsetter showet.

Med fem minutter igjen av kampen ledet Norge 23-22, og de norske jentene dro det hele i land og sikret seier med 26-23 i sluttminuttene.