To seiere på en uke for Gjerpen-jentene! – Norsk Topphåndball

To seiere på en uke for Gjerpen-jentene!

Torsdag 13.oktober reiste Gjerpen HK til Bergen for å spille mot Fyllingen. Jentene var klare å vise seg fra sin beste side etter siste seriekampen borte mot Follo. Jentene går tidlig opp i en fem-måls ledelse. Til pause står det 9-18 etter en svært god omgang av Gjerpens keeper Mia.

I andreomgangen er forsvarsspillet bedre og Gjerpen HK Skien får laget mange kontring- og ankomstmål. Stillingen blir til slutt 36-20. Tiril blir vår beste spiller med 9 mål.

Søndag 16.oktober borte mot Nordstrand ble noe helt annet. Lagene følger hverandre fra start og bytter på å lede hele førsteomgangen. Gjerpen sliter med flyt i angrepsspillet og en del bomskudd som gjør at pauseresultatet ble 12-11 i favør Nordstrand.

Pausepraten i garderoben fra trenerne gjorde susen, spesielt i forsvar der jentene i andreomgangen står opp i duellene og kun slipper inn 8 mål. Jentene sliter fortsatt noe i angrepsspillet, men scorer fire mål mer enn Nordstrand og vinner dermed 23-20. Oda blir kåret til Gjerpens beste spiller.

Onsdag er det klart for åttedelsfinale i NM mot Fredrikstad BK kl 18 i Skienshallen.