Heroisk innsats av Flint – tross ettmåls tap – Norsk Topphåndball

Heroisk innsats av Flint – tross ettmåls tap

Det holdt nesten helt inn for et skadeskutt Flint Tønsberg-mannskap i søndagens oppgjør mot Fyllingen. Flint Tønsberg gikk ut i et forrykende tempo, og ledet 5-1 etter 6:38 minutter. Da alt så svært lyst ut, røk Malin Lundemo ut med en skade i albuen, noe som satte sitt preg på Flint Tønsbergs spill fremover de neste 15 minuttene av 1. omgang.

Fyllingen gikk fra å ligge under 5-1 til å lede 10-6 i denne perioden. Flint Tønsberg hentet seg inn igjen mot slutten av omgangen og gikk til pause med to mål under, 10-12.

I andre omgang kom Flint Tønsberg bedre i gang og lagene fulgte hverandre tett. Halvveis ledet Flint Tønsberg med to mål, 18-16, men klarte dessverre ikke å holde på ledelsen helt inn. Fyllingen tok ledelsen 23-22 i siste spilleminutt, Flint Tønsberg tok timeout med 12 sekunder igjen av kampen, men lyktes ikke med å sette ballen i mål på sin siste sjanse.

Charlotte Iversen ble kåret til Flint Tønsbergs beste spiller.